Fem ingrediens kycklingrecept

Lätt kycklingrecept

Kyckling är förmodligen det mest populära köttet i snabbköpet. Kombinera den ingrediensen med bara fyra andra ingredienser, och du kommer att äta middag på bordet på nolltid. Att minska antalet ingredienser är det snabbaste sättet att göra ett enkelt kycklingrecept.

Bläddra igenom din köpare av kött och du hittar många nya sätt att kyckling packas till salu. Fryst hackad kokt kyckling, kokta kycklingremsor krydda med sydväst, mesquite, citronpepa, italiensk, grill eller kryddig smak, och många andra färdigkokta produkter slår samman en kyckling sallad eller smörgås super lätt.

Och naturligtvis, okokta kycklinganbud, kotletter, benfria, skinlösa kycklingbröst och kyckling som är färdiga för stekning, sparar också tid i köket. Det finns även råa kycklingprodukter som redan har kryddat. Allt du gör är att grilla dem och servera.

Livsmedelssäkerhet är verkligen viktigt när du arbetar med råa fjäderfäprodukter. Använd en separat skärbräda för att förbereda köttet, tvättdiskar och köksredskap med varmt tvålvatten och tvätta händerna ofta.

Fem ingrediens kycklingrecept