Hur man gör Pudding Shots för din nästa part

Först hade vi Jell-O-skottet ; nu har vi puddingskottet! Åh, hur vi älskar att föra våra barndomsfavoriter in i världen för "Endast vuxna."

Dessa spikade lilla godisar är roliga festfavörer och kan tillverkas, lagras och fört ut vid den perfekta tiden. Precis som deras jiggly motsvarigheter, kan du ta dem var som helst din smak begär önskan.

Pudding Shots är lätta att göra

Det fantastiska med pudding-skott är att de är väldigt lätta att göra (ännu enklare än Jell-O-skott ). Om du kan använda en visp , kan du göra pudding skott.

Det finns ingen magi bakom pudding-skottet: ersätt helt enkelt hälften av mjölken som behövs för att göra regelbunden pudding med vätskorna av ditt val, mixa och låt dem sätta.

Den roliga delen är smakmöjligheterna. Du kan blanda och matcha ingredienser, återskapa dina favoritcocktails, eller helt enkelt göra det själv. Du hittar massor av idéer för att komma igång.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera pudding, mjölk och sprit i en blandningskål.
  2. Vispa i ungefär två minuter eller tills pudding är fin och slät. Ingen gillar klumpig pudding!
  3. Sked in i glasögon eller engångsplastkoppar och kyl i ca 30 minuter tills pudding sätter upp.
  4. Topp med vispad grädde och eventuella extra påfyllningar du önskar.

Yummy Pudding Shot Recept

Det finns många sätt att du kan närma sig smaken för dina puddingbilder.

En av de bästa är att tänka på dina favorit desserter och godis, sedan räkna ut hur man omvandlar de smakerna till en smaskig pudding. Med hjälp av receptet ovan, här är några roliga pudding skott recept att försöka.

Banan Split Pudding Shot - Bananpudding, 1 kopp mjölk, 1/2 kopp chokladlikör , 1/4 kopp jordgubblikör , 1/4 kopp smörskottschnapps .

Chokladkräm Pudding Shot - Chokladpudding, 1 kopp mjölk, 3/4 kopp Irländsk krämlikör , 1/4 kopp vodka .

Chokladmyntpudding Shot - Chokladpudding, 1 kopp mjölk, 3/4 kopp RumChata Cream Likör , 1/4 Pepparmint Snaps .

Choklad Berry Whip Pudding Shot - Chokladpudding, 1 kopp mjölk, 1/2 kopp vispad grädde vodka , 1/2 kopp jordgubbe vodka.

Mocka Pudding Shot. Inkludera både choklad och vanilj i detta puddingskott. Vilket du väljer för pudding och vodka är upp till dig. Till exempel, om du väljer chokladpudding, använd vanilla vodka. För skott med vaniljpudding, använd choklad vodka. Hur som helst är det gott!

Vanilj- eller chokladpudding, 1 kopp mjölk, 1/2 kopp kaffe likör , 1/2 kopp choklad eller vanilj vodka .

Strawberry Cheesecake Pudding Shot - Detta recept fungerar bra med andra bär också. Till exempel, välj Chambord för en svart hallon ostkaka pudding skott.

Cheesecake pudding, 1 kopp mjölk, 1/2 kopp vanilj vodka, 1/2 kopp jordgubb likör.

Hitta Flavour Inspiration i Cocktails

Många av våra favorit blandade drycker kan också fungera som inspiration för pudding shots. Du vet redan att du tycker om smaken, så det är bara naturligt.

Ganska ofta kan du använda samma sprit i puddingskottet som finns i cocktailen.

Buttery Nipple Pudding Shot - Vaniljpudding, 1 kopp mjölk, 1/2 kopp smörgåsskruvar, 1/2 kopp Irländsk krämlikör.

Fransk Pear Pudding Shot - Fransk Vaniljpudding, 1 kopp mjölk, 3/4 kopp Päron vodka , 1/4 kopp St. Germain Elderflower Likör.

Citron Drop Pudding Shot - Citronpudding, 1 kopp mjölk, 3/4 kopp vaniljvodka, 1/4 kopp limoncello .

Mudslide Pudding Shot - Vaniljpudding, 1 kopp mjölk, 1/3 kopp vodka , 1/3 kopp kaffe likör, 1/3 kopp Irländsk krämlikör.

Oatmeal Cookie Pudding Shot - Butterscotch pudding, 1 kopp mjölk, 3/4 kopp irländsk krämlikör , 1/4 kopp kanel snaps (eller Jagermeister ).

Pina Colada Pudding Shot - Kokospudding, 1 kopp mjölk, 3/4 kopp ananas vodka , 1/4 kopp kokosnötsrom .

Fler tips för Great Pudding Shots

Laga det Pudding är gjord för att skiktas och spikad pudding är inget undantag. Blanda bara två olika partier och laga dem i kopparna.

Använd sprit för smak. Det finns många roliga smaksatta vätskor tillgängliga som du kan byta in och ut ur dina pudding skott. Nyckeln är att säkerställa att den totala vätskevolymen är lika med 1 kopp per puddingpaket.

Spela med Toppings. Ha det roligt med toppings för dina pudding shots för att lägga till en festlig touch. Bläddra kakor dekorativa alternativ på din lokala butik och eller överväga några av dessa.

Se till att topping kompletterar pudding smaken och är liten nog att gå ner smidigt med skottet. Ingen gillar en bit choklad fast i halsen!

Pudding Shot Cups. Om du tar dina puddingskott till en utomhusfest eller någons hus, är små plastkoppar med lock det bästa alternativet. Det fina med dessa behållare är att "drinkers" kan pressa pudding i munnen.

Om festen är i ditt hus och du har ett bra lager av glasögon, använd dem. Du kanske vill ha mini skedar tillgängliga så att gästerna inte blir för röra eller missa en del av skottet.

Edible Shot Cups. Om du känner dig extra kreativ, gör ätbara skottkoppar. Chokladkaka-skottkoppar är perfekta för pudding och mini muffin-burkar skapa biteformade småskal som är roliga fingermat.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 63
Totalt fett 1 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 5 mg
Natrium 18 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)