French Pear Martini Recept är en imponerande och mousserande cocktail

Smaken av en välgjord päronsmakad martini är en upplevelse. Den här franska pärm Martini tar det till en ny nivå av sofistikering och elegans och lägger till en glimt av gnistan till anledningen.

Den franska Pear Martini är en mycket modern cocktail . Det kombinerar två stora andar - päron vodka och St. Germain - som är relativt nya på marknaden och det sätter dem på ett vackert sätt.

Kombinationen av päron och elderblomma är fantastisk. Det är känsligt, blommigt och har en väldigt vårliknande känsla . Lägg till en hint av mousserande vin och en fantastisk cocktail föds. Bäst av allt är det väldigt enkelt att göra och det är perfekt för många olika affärer, från en elegant middagsfest till en avslappnad söndagsbrunch .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rimla ett cocktailglas med superfint socker.
  2. Häll vätskorna i en cocktailhackare fylld med is.
  3. Skaka bra .
  4. Stam in i det beredda glaset.
  5. Topp med champagne.

Tips för att göra en stor fransk pärm Martini

Denna cocktail är mycket enkel och du har några alternativ med var och en av ingredienserna.

Pear Vodka. Vi har en mängd olika päron-smakade vodkas tillgängliga på marknaden idag. Grå Goose La Poire är utan tvekan en av de bästa alternativen och det skulle vara mitt bästa val för den franska Pear Martini.

Om du känner önskan att göra din egen päron vodka är det väldigt enkelt. Välj din favorit vodka och klipp upp ett par päron. Kombinera de två och låt den infilera i 1 till 3 dagar tills den når din idealiska smak.

När du väljer vodka, håll kvalitet i åtanke. Denna martini förtjänar en mjuk, ren vodka och päronet kommer bara att förbättra andens bassmaker.

Elderflowerlikör. St Germains frigivning till den kommersiella marknaden öppnade en ny värld av ljus, blomkocktails för alla. Innan detta var det svårt att njuta av äldreblommiga cocktails och du skulle behöva göra din egen elderflower hjärtlig . Medan det fortfarande är roligt att göra, är St. Germain tillgänglig nästan överallt och det är bara så mycket lättare.

Champagne. Du kan verkligen inte gå fel med ditt val i Champagne för den franska Pear Martini och faktiskt, något mousserande vin kommer att göra en bra drink.

När du läser Champagne etiketter, är det viktigaste du behöver komma ihåg, skillnaden mellan brut och sek .

Hur stark är den franska pärm Martini?

Det här franska Pear Martini-receptet ser sött och oskyldigt ut, men du märker kanske att alla ingredienser innehåller alkohol. Även om det är mildt, kan det inte vara så svagt en dryck som du tror.

Med en 12% ABV Champagne har denna martini en slutlig alkoholhalt på cirka 25% ABV (50 bevis). Det är inte ledigt för "martinis" och är något starkare än den ursprungliga Gin Martini .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 184
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 477 mg
kolhydrater 23 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)