Kanel Schnapps Profil och Dryck Recept

Det är dags att bli kryddig med en kanelströmsdrink eller två

När du får den första smaken är kanelskruvarna svåra att motstå, och det här är speciellt sant om du är en fan av heta kanelkakor. Denna söta, läckra likör är en populär ingrediens för cocktails och skyttar och varumärken som Hot Damn och Goldschlager har gjort de eldiga snapsna mer populära än någonsin.

Vad är Cinnamon Schnapps?

Kanelknoppar är en destillerad anda smakad med kanel.

Det är ofta klart, även om vissa företag lägger till röd färg. Denna anda är också högt bevis, allt från 40-50% alkohol / volym (80-100 bevis) .

När det gäller smak av kanelskoppar går det här att bero på varumärket. Majoriteten använder kanelsmakar som förknippas med röda heta godisar och denna profil önskas mest vid blandning av drycker . Några märken, inklusive Hiram Walker, använder en mer traditionell kanelspiksmak som inte är mindre tilltalande, det har helt enkelt mindre värme.

Rolig fakta: 2010 släppte Hiram Walker Original Cinn Schnapps. Det var en utsökt kanelvalsmakad ande som var olik alla andra kanelskruvar. Också vid 90 bevis packade denna likör en stans. Det verkar dock som om det inte längre produceras. Om du ser det, ta det!

Det här är också en typ av sprit som starkt bygger på vad som bäst kan beskrivas som marknadsföringsgimmicker, vilket är roligt och användbart när du leker med drycker.

Goldschlager är en av de torrare kanelskruvarna som finns tillgängliga och kan övervägas i klassens höga ände.

Många av de andra är sötare än traditionella knappar och några kan bli för söta.

Vanliga märken av kanelskannor

Majoriteten av kanel-smakad destillerad sprit är märkta som snaps. Ibland hittar du en stor "kanellikör" som den som är under varumärket The Old Liquor Store.

Du kan också komma över Liquor Quik Goldrush Cinnamon Schnapps. Denna produkt är "essensen" av kanelskruvar och är utformad så att du kan göra din egen replika av Goldschlager, flingor och allt.

Kanelskoppar bör inte förväxlas med de många kanel whiskylikörerna som finns tillgängliga . Men jag skulle inte tveka att ersätta något som Fireball för de som gillar Hot Damn eller Aftershock i de flesta drycker. Jag skulle däremot inte betrakta någon av kanelens "whisky" som ersättare för Goldschlager.

Cinnamon Schnapps Cocktails

Kanelknoppar är inget mindre kul när det gäller att blanda det i drycker. Den kan användas i sofistikerade cocktails och finns ofta i varma och mysiga drycker . Var noga med att spika din heta äppelcider med ett skott av snaps, det är perfekt på en kall natt!

Kanel Schnapps Shots

Kanelskoppar är också en populär ingrediens för kreativt utformade skyttar. I verkligheten är det vanligt att skapa några av de bästa provsmakningsbilderna du hittar och var och en av dem är en vinnare i min bok.