Crock Pot Fisk och skaldjur Recept

Fish Chowders, Räkor Creole, Tonfisk Recept, lax och mer

Du kanske inte tänker på fisk eller skaldjur när du tänker på rätter att laga mat i din långsamma spis, men det finns många bra alternativ. Eftersom lång, långsam matlagning kommer att tuffa fisk och räkor, läggs de inte till de sista 15 minuterna till 1 timmars tillagningstid. En soppa eller gumbo kokas till exempel i crockpotten under en lång tid med korv och kyckling, medan räken läggs till ca 20 minuter före serveringstid.

I allmänhet kontrollera fisk och skaldjur för doneness med en gaffel efter ca 15 minuter. Räkorna ska vara ömma och ogenomskinliga och fisken ska flakas lätt med en gaffel.

Överraskande är den långsamma kokaren en utmärkt laxpistare. Låt långsam spis med folie eller pergamentpapper. Täck ca 1 eller 2 pund laxfiléer med citronskivor, örter och dina favoritplagg. Placera filéerna i den långsamma ugnen och lägg till en kopp vin, vatten eller buljong i potten. Täck och koka på låg i 1 till 2 timmar. Kontrollera laxen med en gaffel efter ca 1 timme och var 15: e minut efter det. Det ska flinga snyggt och kommer att vara ca 145 F på en snabbläs termometer när det är gjort.

Om du inte följer ett specifikt recept, bör delikat fisk som tilapia, sål och flundra undvikas.

Fiskrecept

Recept Med Räkor

Soppa och Stew Recept

Slow Cooker Recipes Index

Mest populära Slow Cooker Recept