Hemlagad Instant Havregryn Med Variationer

Så mycket som vi älskar havregryn vet vi inte varför jag inte gjorde det här förrän nu. Denna blandning är precis som vi gillar det, och strukturen är väldigt mycket som vårt favoritmärke (vilket råkar vara ett butiksnamn). Och det är så enkelt!

En blandning av rullade havre, snabba havre och malda snabb havre ger denna hemlagade ögonmjölk mer textur än några av de ledande varumärkena, och det är mycket anpassningsbart. För lönn och brunt socker, drizzle med lite lönnsirap efter tillagning. Eller tillsätt torkad eller färsk frukt eller bär eller krydda den med en liten kanel.

Du kan också göra havregryn utan brunt socker. Lägg bara till socker eller brunt socker, om så önskas, när du lagar havregryn.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg 1 kopp snabb havre i en matberedare eller blandare med brunt socker och salt. Pulsa några gånger tills det är ganska bra.
  2. Kombinera den bruna sockerhaltblandningen med de återstående snabba havre och rullade havre.
  3. Detta recept ger ungefär 15 uns för ca 10 1/3-cup (1,4 ounce) portioner.

    Att laga varje servering

  4. Mät 1/3 kopp direkt havremjölblandning i en mikrovågssäker skål. Lägg ca 2/3 kopp vatten eller mjölk. Mikrovågsugn på HIGH i ca 1 1/2 till 2 minuter.
  1. Rör om och låt stå i en minut för att tjockna.
  2. Topp med bär, lönnsirap, vaniljssocker, kanelsocker och / eller mer mjölk.

variationer

Slow Cooker Steel-Cut Havremjöl

I en smaksatt långkokare kombineras 2 koppar havrehärdade havre med 6 1/2 koppar vatten, 1 kopp applesauce, 1/3 till 1/2 kopp brunt socker, hackade tranbär eller russin. Täck och koka på lågt i 6 till 8 timmar. Tillsätt 1/2 kopp ljuskräm eller halv och hälsa och koka i ytterligare 10 minuter.

Du kanske också gillar

Frukost Bulgur Spannmål Recept

Frukost Grits Recept

Easy Hot Crock Pot Cereal

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 70
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 5 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)