Nesss långsamma kokosfyllda paprika

Ness smakliga långkokta paprika fylls med en klassisk fyllningsmix av nötkött och ris. En burk med tillagad spagetti sås eller marinara sås gör denna maträtt särskilt lätt.

Förbered maträtten och lägg i allt i långsam spis innan du går ut för arbete och du får middag när du kommer hem! Lägg till en sallad och potatismos för en fantastisk daglig måltid.

Läsare och personer som har använt detta recept hade ett antal förslag till förändringar, inklusive olika typer och smaker av ris, andra såser och några bra kryddningsidéer. Se tipsen och variationerna under receptinstruktionerna för några möjliga substitutioner och smakidéer.

Eftersom markbiffen inte är brunad före tiden skulle jag använda minst 90% magert nötkött i detta recept. Jordkalkon skulle göra en bra, lutande fyllning också.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en skål kombineras nötköttet, finhackad lök, kokt ris och kryddor tills det är väl blandat.
  2. Skär toppen av paprika och ta bort frön och fibrerna.
  3. Fyll paprikorna med lika stora delar av nötköttet och risblandningen.
  4. Placera fyllda paprika i en crockpot, täcka med spagetti sås .
  5. Täck och koka på LOW i 6 till 7 timmar eller på HÖG i 3 till 4 timmar. Eller tills markbiffen är grundligt kokt och paprika är ömma.
  1. För att kontrollera om doneness, sätt in en snabbläsmattermometer i mitten av fyllningen. Den bör läsa minst 160 ° F (71 ° C) eller 165 ° F (74 ° C) för markkalkon.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 644
Totalt fett 17 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 105 mg
Natrium 1 675 mg
kolhydrater 78 g
Kostfiber 7 g
Protein 41 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)