Moscow Mule Recept: The Great Vodka och Ginger Beer Drink

Moscow Mule är en uppfriskande och enkel vodka highball som använder ingefära öl. Tillsammans med den vita ryskas namn , utformades den för att sälja vodka till amerikanska drinkare på 1930-talet och 1940-talet. Innan denna tid var vodka relativt okänd för amerikanerna, men det tog inte lång tid för dem att bli kär i den klara andan.

Detta är en av de enklaste dryckerna att göra och det kan snabbt bli din nya favorit vodka highball . Den har en snygg krydda som är unik, uppfriskande och uppfriskande, spektakulär i sin enkelhet.

Moscow Mule kräver bara tre lättanvända ingredienser, två av dem kan spelas med för att anpassa sig till din egen smak.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vodka och limejuice i ett highballglas med isbitar.
  2. Börja med gingerölet.
  3. Garnera med limkilen .

Om du vill gå en traditionell rutt, servera din Moskva Mule i en koppar rån.

Moscow Mule och Ginger Beer

Ginger öl. Moscow Mule är enkel: vodka, lime, ingefära öl. Det är rätt, ingefära öl - inte ginger ale eller någon av citron-lime sodavatten tillgängliga. Denna cocktail kräver ingefära öl.

Det är en helt annan dryck utan detta enda element eftersom alla de andra sodavattorna är tämma och tråkiga jämfört med snäppet på en stor ingefära öl. Ginger öl är den verkliga vädjan till Moskva Mule; Vodka och lime är bara komplement till Ginger-öl och tills du har en ordentligt, har du inte upplevt det helt.

Det finns många bra ginger öl att välja mellan och de varierar i intensiteten av deras ginger krydda smak. Vissa har en mjukare krydda som är nästan på nivå med ginger ale och andra är mycket starka, gripande och oförglömliga.

Jamaicansk ingefära öl är känd för att ha starkare krydda och det finns många alternativ tillgängliga. Jag hittar de bästa jamaicanska ginger öl på min lokala internationella marknaden och rekommenderar att utforska dessa alternativ. Det bästa är att deras lager förändras ständigt, så det är en annan upplevelse med varje drink.

Två ginger öl som utvecklats speciellt för cocktails som Moskva Mule är Q Ginger Beer och Feber-Tree Ginger Beer . Båda gör en utmärkt Moscow Mule och tenderar att vara en balans mellan milda och kryddiga.

The Drinkware. Det andra ämnet i Moskva Mule finns i drinkware. Kopparkopparna har sannolikt haft något att göra med dryckets popularitet. Alla vill veta vad du dricker i den glänsande metallkranen och det är en viss appel att byta upp det från det vanliga glasrutinen.

Koppen är inte nödvändig, så du behöver inte gå ut och köpa en uppsättning om du inte gillar det.

Hur stark är Moskva Mule?

Styrkan i Moskva Mule kommer verkligen att bero på hur det görs, och särskilt hur mycket ingefära öl går in i drycken. Den genomsnittliga Moskva Mule är ganska tam och om en 80-bevis vodka används med lika lite som en 4 ounce häll av ingefära öl, är drycken en mild 11% ABV (22 bevis) . Det är lika med det genomsnittliga glaset vin.

Moskva Mulehistoria

Det finns ett par påståenden om att Moskva Mule skapades. Ett datum till 1939 på Cock N 'Bull puben i Hollywood. Berättelsen säger att barens ägare, Jack Morgan, samarbetade med Smirnoff-ägaren John Martin för att marknadsföra den vodka tillsammans med barens ingefäraöl. Det var en win-win-situation för laget eftersom båda varumärkena lever och väl idag.

En annan historia hoppar fram till 1941 i samma bar när huvudbartendern, Wes Price, behövde lossa vinstockar som inte sålde. Denna framgångsrika marknadsföringskampanj förstärktes av en marknadsföringskampanj där en Moscow Mule som gjordes med Smirnoff serverades i koppar-muggar. Muggar blev ett varumärkesfartyg för drycken, kampanjen var en framgång för den ryska vodkaen, och drycken har varit populär sedan dess.

Drycken kom tillbaka i rampljuset på 2100-talet och det tycktes ofta vara tal om varje bar i världen. Denna återuppkomst introducerade en helt ny generation av drinkare till Moskva Mules stora smak, men det har också lett till några missuppfattningar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 249
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 11 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)