Bra dryck eller ringdryck ... Vad är din beställning?

Spara pengar eller dricka bra saker

Det finns två typer av drycker i baren som du borde veta under happy hour. Dagens speciella kan vara "$ 5 Call Drinks" eller "$ 2 Wells" och förutom att veta att båda är bra erbjudanden finns det en kvalitetsskillnad mellan de två .

Vad är en Call Drink?

Ringdrycker beställs med ett visst spritdryck: du ringer ut varumärket.

Till exempel kan du beställa a:

Det finns också vanliga samtalstrycker. Två av de mest populära är de sju och sju och jack och cola.

I de flesta fall betalar du mer för en samtalsdryck än vad du skulle göra om du tog vad som helst som huset spritet är. Det här är speciellt sant om du gillar toppshylla liquor men happy hour specials kan ofta kompensera extrakostnaden.

Till exempel kan huset scotch vara Lauder men du vill ha en Rob Roy med Johnnie Walker Black. Du betalar mer för denna uppgradering och i mer avancerade drycker som detta, är det ofta värt priset.

Vad är en väldryck?

Typiskt precis framför bartendern och slags dolda från lånare, är en flaskställ fylld med sprit och det här är " brunnet ".

Brunnen är fylld med flaskorna som bartendern använder oftast.

En flaska av varje väsentliga vätska, inklusive vodka, rum, tequila, whisky, gin etc., är typiskt toppad med snabbhällare och redo för nästa dryck.

Tänk på varumärkena i brunnen som "husvätskor". Precis som husvin är dessa regelbundet lagrade i baren och är ofta de märken som är den bästa affären för både baren och kunden.

Dessa billigare sprit är inte alltid dåliga , det finns några goda smaker och billiga spritdrycker där ute och du kanske inte märker skillnaden i vissa blandade drycker.

Det är en bra idé att titta på brunnen innan du beställer en drink. Kanske har de din favorit tequila eller du gillar inte den vodka som finns i brunnen. I det första fallet kan du beställa en Juan Collins eller en Paloma . I det senare, kanske, det är en whisky natt eller du borde ringa din vodka.

Vilken dryck ska du beställa?

Det finns inget rätt eller fel svar på vilken typ av dryck du ska beställa. Om baren har en överenskommelse om samtalstryck, gå för det. I teorin får du en bättre dryck till ungefär samma pris som en dryck på en genomsnittlig natt.

Då igen, om happy hour specialen är väl drycker, dra nytta av affären. Du kan alltid beställa samtalstryck senare på natten.

Vem vet, du kan även njuta av barens sprit och hitta en ny budgetvänlig favorit .