Hawaiian Iced Tea: Pineapple-flavored Long Island

Precis som Hawaiian Sea Breeze ger ananasjuice i en havsbris , tar den Hawaiianska Iced Tea den i Long Island Iced Tea. Namnen som detta gör det enkelt för bartendern att komma ihåg flera drinkar: använd helt enkelt logiken att Hawaii är lika med ananas.

Bland alla variationer på Long Island är Hawaiian Iced Tea en av de mest uppfriskande. Den är fruktig, lätt smakad, och med en ordentlig häll av spritet kan du knappt smaka på spritet. Det är en av de bättre alternativen och en trevlig förändring av takt om du befinner dig i en LIIT rut.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Bygg ingredienserna i ett collinsglas fyllt med is.
  2. Rör bra och servera.

Fler tips för att göra en stor hawaiisk Iced Tea

Alkoholen. Du kan verkligen göra Hawaiian Iced Tea som topphylla som du vill genom att välja några mycket goda andar att hälla in i. Ändå väljer de flesta bartendere liquorflaskorna i barens brunn och det är helt bra.

Det är inte som om du kommer att märka de subtila nyanser av den avancerade tequila eller gin i den här blandade drinken, så var så glatt att spara lite pengar.

Det finns några mycket fina märken inom var och en av dessa anda kategorier som är överkomliga för de flesta drinkers.

Kom ihåg att om du ska gå billigt på din sprit väljer du klokt.

Sour Mix. Ja, du kan köpa surblandning (aka bar mix eller söt och surt) i spritbutiken, men det finns verkligen ingen anledning att slösa bort dina pengar.

Sur blandning är helt enkelt citrusfruktad enkel sirap och om du kan göra denna cocktail, har du inga problem med att göra denna enkla mixer hemma . Det kommer att kräva högst 20 minuter av din tid.

Dessutom kommer någon sann, sparsam drinkare att spara pengar, vart de kan, eller hur? Att lära sig hur man gör dessa enkla drink sötningsmedel kommer att sänka din bar budget avsevärt.

Den genomsnittliga kopp sirap är mindre än 20 cent med smakämnen. Detta varar minst två veckor med regelbunden användning. Hur är det för sparsamt?

Hur stark är den hawaiiska iskallad te?

Liksom de andra variationerna på Long Island är Hawaiian Iced Tea faktiskt ganska mild så länge du inte häller för mycket sprit . Den 1/2-ounce var och en av spriten är perfekt för att uppnå en dryckbar, trevlig dryck och det håller den totala hällen av sprit på bara 2 1/2 ounces.

Om du skulle hälla 80-bevis basdrycker och en 60-tals trippel sek i denna dryck skulle det ha en alkoholhalt på ca 16% ABV (32 bevis) . Medan den är lite starkare än den genomsnittliga enhaltiga drinken, är den inte i linje med den "te" -cocktailfamiljen den tillhör. Det är lite som att hälla en stark Rum & Coke .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 280
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 3 mg
Natrium 188 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 5 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)