Sea Breeze: En enkel, fruktig vodka drink

Havsbrisen är en del av en samling goda vodka och fruktjuicer. Det är en extremt populär cocktail och otroligt enkel att göra. Om du gillar Cape Codder , bryter du ut grapefrukten eftersom det är dags att blanda upp det.

Det kan verkligen inte vara lättare att blanda upp en Sea Breeze. Det kräver bara tre ingredienser - vodka med tranbär och grapefruktjuice - och är byggd precis i glaset . Du kommer att servera denna dryck över isen och kan göra den så lång eller så kort som du vill.

Helt enkelt är Sea Breeze en spikad fruktstans. Det är en uppfriskande twist till Vodka Cranberry och en ren glädje på varma sommardagar. Efter en smak kommer du snabbt inse varför den här har varit en favorit bardryck så länge .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vodka och tranbärsjuice i ett highballglas med isbitar.
  2. Rör om .
  3. Topp med grapefruktjuice.
  4. Garnera med grapefruktskivan.

Fler tips för att göra en bra havsbris

Vodka. Havsbrisen är en av de få dryckerna där kvaliteten på din vodka inte kommer att göra någon signifikant skillnad. Fruktjuice kommer att maskera små föroreningar, så gärna använda din "bra" vodka här.

Leta efter en kvalitet budgetvärd vodka som du inte skulle ha något emot att dricka rakt. Marknaden öppnas och det finns ett antal bra provsmakningar och billiga vodkas att välja mellan nu.

Du kanske också vill lägga till extra smak för denna enkla dryck genom att välja en smakad vodka . Nästan någon av fruktvodkas är en fantastisk bas. Jordgubbe, kiwi och citrus skulle vara bland de som försöker först.

Fruktjuice. Om du inte har en juicer och det är tranbärsäsong , är färska tranbärsjuice inte lika lätt som andra frukter. Men när det gäller grapefrukten behöver du bara en manuell juicer, en liten mängd muskelkraft och du har färsk juice redo att göra en riktigt bra Sea Breeze.

Skaka om. Havsbrisen kan också skakas och spännas över frisk is . Detta ger lite mer luft till drycken som är väldigt tilltalande, särskilt på riktigt varma dagar .

Hur stark är havsbrisen?

I verkligheten kan du göra denna drink så stark eller mjuk som du vill. Det handlar om hur mycket juice du väljer att hälla. Om vi ​​emellertid följer receptet med en 80-vodka, är den relativt tämligen 10 procent volymprocent (20 bevis) . Detta är medelvärdet för en frukt eller läskboll och ungefär samma som ett glas vin.

Om du gillar havsbrisen ...

Bland de populära vodka och fruktdryckerna hittar du många likheter. Dessa kan ibland vara förvirrande, så här är nedbrytningen.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 314
Totalt fett 11 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 74 mg
Natrium 98 mg
kolhydrater 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 26 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)