Bay Breeze Recept

Bay Breeze är en enkel blandadryck som ger en liten ananas till den populära blandningen av vodka och tranbär som finns i Cape Codder . Det är en lätt, utsökt och uppfriskande drink som kan blandas om en minut och är ett populärt recept som varje bartender borde veta .

Liksom de andra "duos" och "trios" som blandar vodka med fruktjuice är Bay Breeze ett enkelt highball recept. Det kräver din favorit vodka och lika delar av tranbär och ananasjuice för att fylla glaset. Trots sin enkelhet packar den en smaklig stans och är en rolig dagdrink.

Denna dryck kallas också ibland en Hawaiian Sea Breeze eller en Downeaster.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vodka i ett isfyllt highballglas .
  2. Topp med lika stora tranbär och ananasjuice.
  3. Garnera med en lime kil.

Fler tips för att göra en bra Bay Breeze

Du kanske vill spela med smakfulla vodkas i denna cocktail också. Några av fruktvodkaserna kommer att lägga till en annan dimension och experimentera med dina hemlagade ört- eller multi-flavored infusioner är alltid ett bra alternativ också.

Alternativ finns i överflöd med drycker som Bay Breeze. Lägg till lite gnist genom att fylla det med läsk eller ett mousserande vin . Torka upp en kruka och servera den till brunch eller lägg till roliga isbitar med frusen frusen inuti.

Bara för att det är en enkel dryck betyder det inte att det måste vara tråkigt.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 375
Totalt fett 11 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 74 mg
Natrium 52 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 1 g
Protein 23 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)