5-ingrediens crockpot recept

Snabb och enkel aptitretare, Entrée och Sidoprodukter Crockpot Recept

Många crockpot recept kan ändras för att innehålla färre ingredienser utan förlust i smak eller kvalitet. Bara försäkra dig om att de ingredienser du använder är inte nödvändiga, som buljong i en soppa eller bindemedel i köttfärs.

Du kan självklart lägga till fler ingredienser i något av dessa superlätta recept för aptitretare, entréer och sidrätter som du tycker är lämplig. Och när du gör en förändring, var noga med att skriva ned ändringarna så att ditt stora recept inte går förlorat i tidens tänder.

5-ingrediens crockpot aptitretare recept

Vad kan vara enklare när man kastar en fest än att skapa en förberedande ingrediens med 5 ingredienser genom att kasta allt i crockpotten och låta det simma bort när du är klar med dina förberedelser? Här är några idéer.

5-ingrediens Crockpot Entrée Recept

Lyxen att ha en varm måltid redo och väntar på dig när du och din familj kommer hem är en realitet med dessa fem ingrediens crockpot recept för biff, kyckling, kalkon och fläsk entrées, och sidrätterna att gå med dem.

5-ingrediens Crockpot Sida Dish Recept

Du har aptitretare och huvudrätten täckt, så hur är det med en rätter tillagad i en mindre crockpot som är klar för att vara redo när entréen är klar.