Crockpot Cajun Pot Roast

Att lägga Cajun kryddor i en gryta är en rolig idé att byta ett klassiskt recept. Om du inte hittar Cajun krydda i ditt område, gör Creole Meat Seasoning och håll hand om detta recept och många fler. Detta enkla fem ingrediensrecept är perfekt för en kall vinterdag.

För den bästa potten grillas, är en långkokare verkligen bäst. Den fuktiga värmen och den långa tillagningstiden förvandlar ett tufft köttstycke till en super öm, fuktig biff som är fylld med smak.

Servera detta recept med en sval grön sallad som kastas med svamp och druvtomater och drizzled med en krämig ranch dressing, eller gör Pears and Greens Salad , en söt kontrast till detta kryddiga recept. Erbjuder ett glas rött vin, tillsätt lite rostat vitlöksbröd, och du har en måltid som passar för en kung.

Vad du behöver

Hur man gör det

Stänk Cajun kryddor över grillat och gnid till kappa väl. Placera det belagda nötköttet i en 4 till 6 kvart långkokare och toppa med löken.

I en liten skål, kombinera tomaterna med deras saft, varm peppar sås och peppar. Häll denna blandning över grönsakerna och grillen.

Täck crockpotten och koka på låg inställning i 8 till 10 timmar eller tills nötköttet är väldigt ömt. Ta bort nötköttet från långsam spis och placera på en serveringsfat.

Ta bort lökar och tomater från långsam spis och sked över nötköttet med hjälp av en slitssked. Servera med vätskan från crockpotten.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 362
Totalt fett 17 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 135 mg
Natrium 1,302 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 44 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)