Hur man gör flytande kokain och firecracker parti skott

Vätskekokainskytten är väldigt populär och det finns många sätt att göra det som du kommer att se nedan. En sak är säkert, det är en drink som varje bartender borde veta .

Många sätt att göra en flytande kokain Shooter

Kallas även Liquid Crack, den här skytten är fylld med stark smak och stark sprit . Några av recepten är lite tamer än andra och vissa bör skötas med stor försiktighet.

Vätskekokainskytten innehåller oftast Jagermeister och kanel och pepparmyntsschnapps. Några av recepten lägger till eller ersätter rom, ofta väljer de 151-bevisa rummen . Andra recept, som Liquid Cocaine No. 2, är helt olika och väljer ett fruktigt vodka-skott.

En skytt med ett spark

Vi är alla medvetna om att skyttar inte alltid är de bästa smakerna. Ganska ofta är de en kraftfull nyhet som är utformad för att du ska bli bortkastad. Den flytande kokainen ligger på den fina linjen mellan de två spektrumen.

Jager, kanel och pepparmyntsblandning är anständigt. Det är verkligen ingen havregrynkaka eller Tomahawk - det är bra smakprovningar - men det är inte en otäck cementblandare heller. Smaken kommer att fånga den intet ont anande drinkaren överraskande och du kanske vill ha en chaser i närheten.

Det här är definitivt en festspelare som du inte kommer att glömma bort . Se bara till att du inte har för många så du glömmer inte festen!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka bra.
  3. Stam in i ett skottglas .

Om dina likörer är kylda kan du hoppa över skakningen och bygga dem i ett skottglas . Naturligtvis kommer detta inte att ge någon utspädning och kommer att ge ett starkare skott (leta efter jämförelsen nedan).

Vätskekokain nr 2 Shooter

Detta är receptet som är olikt mot alla andra. Det är uppenbarligen en skyttarversion av vad som sägs vara den "ursprungliga" Liquid Cocaine drinken.

Berättelsen är att den skapades i början av 1990-talet och var en lång drink, som liknar en Long Beach Iced Tea .

Om du vill försöka att dricka, öka alla dessa sprit till 1/2 ounce häller, tillsätt 3 uns varje ananas- och tranbärsjuice, skaka och servera med ett stänk av 7-Up.

Ingredienser:

Skaka och spänna i ett skottglas.

Flytande Cocaine No. 3 Shooter

Detta recept hoppar kanelknapparna och väljer istället för rum. Sällan ser du ett överdrivet rum som Bacardi 151 används, jag råkar tro att det är överkill. Om du väljer det, inser att det här kommer att bli ett mycket potent skott!

Om du verkligen vill bli galen, kommer några Liquid Cocaine recept att till och med lägga 151 rum till det första receptet. Återigen rekommenderar jag det inte, men om du gör det, håll dig vid ett skott eller du kan ångra det på morgonen .

Ingredienser:

Skaka och spänna i ett skottglas.

Firecracker Shooter

Firecrackeren är en rolig twist på Liquid Cocaine Shooter. Det är ett intensivt skott av tequila, goldschlager och rumple minze; en blandning som är mycket berusande men välsmakande.

Ingredienser:

Skaka ingredienserna tillsammans och spänna i ett skottglas.

Ja, du kan använda olika märken av snaps i stället för de som krävs i receptet. Dessa två tjänar dock ett syfte:

Hur starka är dessa Shooters?

Jag tycker att det är intressant att titta på exakt hur stark var och en av variationerna i denna skytt är. Oavsett vilken du väljer, kom ihåg att de är alla ganska starka. Ta det lugnt och definitivt kör inte hem!

Vad vi kan lära av här

Kom ihåg att den genomsnittliga whiskyen, vodka eller tequila är 80 bevis . Du kan se att endast vodka-versionen faller under det. Rumple Minze 100-bevis spelar en stor roll här, det är därför jag personligen tycker att ett 80-bevisst rum är mer än tillräckligt.

Observera också skillnaden som skakar skytten gör. Den 1/2 uns vi faktor för utspädning minskar alkoholhalten med i genomsnitt 26%. Detta kommer inte bara att minska vätskekokainens styrka, men vattnet kommer också att mjuka de mycket starka smakerna du häller.

Med båda dessa tankar rekommenderar jag starkt att du använder din shaker .

Den flytande kokainen ska undvikas

Ett Liquid Cocaine recept som du inte ser här är den som innehåller Everclear. Jag är inte en fan av det och det särskilda receptet blandar alla sprit av en Long Island Iced Tea och lägger sedan till Everclear. Det är helt enkelt dumt att skjuta en koncentrerad dryck så. Snälla gör det inte eftersom en för många snabbt kan leda till alkoholförgiftning!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 106
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 8 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)