Tangy Ginger Coleslaw

Syltad ingefära och betningsvätskan är de viktigaste ingredienserna i denna koleslaw. Jag gör min egen, efter receptet som är kopplat till nedan, men du kan köpa det på asiatiska marknader också. Försök hitta ett märke som är kylt. det tenderar att vara av bättre kvalitet.

Om du köper det i burkar letar du efter ett varumärke som inte innehåller aspartam, vilket inte bara kan göra ingefära bitter men studier visar är ett farligt livsmedelstillsats för många. Om du inte kan hitta någon ingefär ingefära, kan du använda malet ny ingefära och kryddad risättika istället för betningsvätskan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera kålen i en liten colander eller korg med en liten salladspinner. Strö med en generös tesked kosher salt och kasta till kappa.
  2. Låt sitta i 20 minuter eller så tills kål har givit upp lite av sitt vatten och har kollapsat något. Skölj mycket noggrant och klappa torrt. (Detta steg ger bättre textur, men är valfritt. Om du hoppar över det, lägg ca 1/4 tesked kosher salt till slaw.)
  1. Koka kålen med scallion, morot, rödpeppar, chili, malet ingefära och koriander. Tillsätt ingefärvätskevätskan och kasta till kappa. Justera krydda, tillsätt extra salt om det behövs.

Röda Fresno Chiles

Röda Fresno Chiles är inte särskilt heta. Om du föredrar en mildare slaw, kan du lämna den ut. Om du inte hittar Fresno chiles kan du ersätta en liten grön eller röd Jalapeno. Håll värmen i för mer afrodisiakala effekter.

Detta receptets afrodisiakala egenskaper

Kål är stjärnan afrodisiakum i detta recept, som utspelas som en utmärkt naturlig Viagra med förmåga att öka halterna av kväveoxid i blodet. En utmärkt källa till vitaminerna K, C och B6, plus mangan och fiber, både röd och grön kål är fördelaktiga för en hälsosam kost. Dessutom har flera studier utförts som visar dess antiinflammatoriska, antioxidant- och cancerbekämpande egenskaper. Kasta i paprika, scallions och ingefära, som också ökar kväveoxid, endorfiner och C-vitamin, ger denna sallad sig som en fantastisk boost till varje måltid som delas med din partner.

Redigerad av Joy Nordenstrom

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 83
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 215 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 6 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)