Zombie's Brew: En enkel drink med tre oliver Tartz Vodka

Denna Zombie Brew Recept är en enkel blandning som visar upp en viss vodka, Three Olives Tartz. Som namnet antyder är vodkan avsedd att smaka som de söta och tårta godisar (t.ex. Sweet Tarts) som många av oss älskar och det gör så bra jobb som vodka förmodligen kan. Smaken är inte exakt densamma, men det är en rolig vodka med en söt fruktsmak.

I denna cocktail blandas Tartz helt enkelt med trippel sek och limonad för att skapa en lätt och uppfriskande drink. Det är perfekt för avslappnade och sista minuten-fester, särskilt de på sommaren när vi ofta längtar efter färsk limonad .

Tartz har många troliga möjligheter när det gäller drycker, särskilt i fruktcocktails med liknande söta och sura smaker. Zombies Brew är ett fantastiskt exempel.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailfyllare fylld med is.
  2. Skaka bra.
  3. Stam i ett kylt cocktailglas .
  4. Garnera med en citronskiva.

Hur stark är Zombie's Brew?

De smakämnen som används i många av de vodkaer som smakar efterrätt, påverkar ofta deras bevis. Du hittar ofta dessa flaskor på 70 bevis snarare än vodka typiska 80 och Tartz är inget undantag. Det här är faktiskt ganska bra eftersom det gör cocktails som Zombie's Brew lite mildare och perfekt för avslappnad dricks.

Om vi ​​parar Tartz med en 60-tals trippel sek väger Zombies Brew i ca 15% ABV (30 bevis) . Detta är något starkare än det genomsnittliga glaset vin.