Zombie Punch Recept

Zombie Punch är en drink med många variationer som har kommit och gått över tiden. Det är ett roligt namn att använda för en starkt spikdryck och när du läser ingredienserna eller smakar kommer du säkert att förstå varför det tog upp levande döds namn.

Det första receptet här är för den klassiska Zombie Punch, en som nyligen blev uppskattad av Jeff "Beachbum" Berry. Receptet kommer från en privat receptsamling av Don the Beachcomber, en av grundarna till tiki-drinkkulturen och en man som är känd för att skydda hans recept mycket bra. Berry skriver om 1937 Zombie Punch-receptet i sin bok Sippin 'Safari , och Paul Clarke har mer av berättelsen vid Time for a Drink: Zombie Punch.

Vad du behöver

Hur man gör det

Zombie Punch # 2 (Modern Party Punch Recept)

Under den tid som den ursprungliga Zombie Punchen förlorades var det många försök att replikera receptet och många av dem förvandlade drycken från en enda frusen cocktail till en boozy party punch.

Detta är ett av de moderna tagarna.

Observera att många av ingredienserna är desamma, men det tog en helt annan känsla. Några personer gillar detta recept och jag har arbetat med tweaks för att förbättra det, men den gamla skolan Zombie Punch är fortfarande bättre överlägset.

  1. Blanda alla ingredienser i en kyld punchskål.
  2. Rör om .
  3. Lägg till en stor isbit .
  4. Låt stå i flera timmar på en sval plats eller i kylskåpet.
  5. Garnera med några tunna ananasskivor.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 385
Totalt fett 2 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 1,274 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 9 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)