7 tips för att köpa den perfekta blandaren för cocktails

Skapa stora frusna cocktails och Margaritas med rätt mixer

Blandare är ett av de nödvändiga stångverktygen som behövs för en rundad bar, speciellt om du gillar en frusen margarita eller daiquiri på sommaren . Om du någonsin har handlat runt för en mixer, vet du att det finns hundratals att välja mellan och att hitta den rätta kan vara en svår uppgift.

Tipsen nedan ska hjälpa dig att dechiffrera några av alternativen och vad som fungerar bäst för din stil. Om möjligt rekommenderar jag att du går med en blandare av kommersiell kvalitet eftersom de kommer att hålla längre och ger dig mer konsekventa resultat när du gör dina favoritfrosna cocktails .

Storlek spelar roll

Med bländare är storleken viktig. Du kommer att vilja se till att mixern du väljer är stor nog att hantera flera drycker på din genomsnittliga fest.

En 27 ounce mixer är den minsta som jag skulle rekommendera, även om det bara kommer att göra om två drycker. Att gå med något lite större kan vara ett bra val. Vanligtvis hittar du en mixer i 48-uns-serien som passar alla dina behov under lång tid.

Återigen beror allt på antalet drycker du vill göra och vilken storlek dina glasögon är. Margarita glasögon kan variera från 8 till 20 ounces (om du inte är med i de jumbodrycker som kan nå 60 ounces).

Hämta Speedy

Välj en blender med flera hastigheter så att du kan få bästa resultat.

Ett pulsalternativ är nästan nödvändigt för att kapa hård is. När du blandar, vill du börja med sprickad eller krossad is och börja med låg hastighet och sedan långsamt gå upp till en snabb virvel.

Ju fler hastighetsalternativ som finns, desto mer kontroll har du över dryckens konsistens .

Motor kraft

Motorn på en mixer är den viktigaste delen av maskinen. Titta på bländarens watt du tänker köpa; Medelvärdet är 300-600 watt, men vissa får upp till 1000 eller mer.

Du betalar mer för en starkare motor men det är viktigt att väga det priset mot användningen.

Om cocktails är ditt huvudmål är 500-watt och högre bländare det bästa valet, eftersom is är ett av de svåraste ämnena en bländare är avsedd att blanda.

Undervärdera din bländares motor för att spara några pengar kan lämna dig i mitten av en bra cocktail med en utbränd maskin som nu är en pappersvikt.

Lätt att städa

Var ärlig. Hur många gånger har du varit värd för en fest och "glömde" att rengöra blenderen? Du vaknar nästa morgon med bitar av jordgubbar limmade på insidan av kruken och runt de vassa knivarna. Det är en röra och det händer hela tiden.

Om bländarens blad inte kan avlägsnas, tar det mycket arbete (och många nedskärningar på sidan) för att rengöra krukan ordentligt. Leta efter en bländare som ger dig möjlighet att ta alla bitar från varandra, även bladen.

Det finns också modeller som har självrengörande blad och dessa är mycket praktiska. För det mesta kan du också komma undan med att fylla kannan med varmt vatten och låta det suga i en timme eller två.

Slip och Seal

Säker och ren blandning är beroende av två faktorer: en tät försegling och ett gott grepp på räknaren.

Tätningen är helt beroende av locket, och precis som en bra cocktail-skakare, vill du se till att din bländare har en fin tät försegling för att undvika eventuella olyckor och rubbningar.

Vid hög hastighet kan detta bli betydande.

På samma sätt kan greppet som blenderens fötter har på en räknare, spara eller bryta upplevelsen av drycken. Leta efter en bländare med gummifötter, eftersom dessa kommer att hjälpa till att förhindra att enheten tipper när motorn går.

Materialfrågor

De flesta moderna bländare är ganska snygga i sina mönster, men utseende är inte allt när det gäller att välja en mixer. De material från vilka krukan och bladet är konstruerade är betydligt viktigare.

Frysta Dricksmaskiner

Du kanske vill överväga en frusen dryckmaskin över en standardblender.

Fördelen med dessa maskiner är att de vanligtvis producerar konsekventa, vackert släta frysta drycker. Ofta har de mer isolering i kannen eller dispensern för att hålla de färdiga dryckerna kallare också.

Fryskdryckmaskiner, som Margaratrarna, tenderar att ha högre kapacitet än den genomsnittliga blandaren, som ibland rymmer 120 ounce eller mer. Vissa modeller kan hålla flera krukor så att du kan göra en mängd olika drycker för dina gäster att välja mellan.

Om ditt främsta syfte med en mixer är att göra cocktails (och många av dem) kan det vara ett bra alternativ.