Idonis: Vodka och Apricot Brandy i en fruktig Cocktail

Idonis är en enkel och söt trevlig cocktail . Det parar den genomskinliga vodka med en frodig aprikosbrandy och någon ananas för en smak av tropikerna.

Denna cocktail verkar som om den skulle vara lätt och luftig, men ananasjuice gör en skillnad. Ananas, när den skakas , tar en skummig kvalitet och den texturen tar över allt annat i drycken. Det är inte alls dåligt och det som gör saften till en bra mixer eftersom du vet att det kan lägga till en munkänsla som andra mixers inte kan.

Om du inte gillar den "ananaskräm" känner du dig fri att röra den här drinken, men gör så lång tid för att säkerställa en ordentligt blandad dryck.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll ingredienserna i en cocktailskakare med isbitar.
  2. Skaka bra.
  3. Stam i ett kylt cocktailglas .

Katinka Cocktail

Mycket lik Idonis, Katinka är en annan fruktig cocktail som blandar vodka med aprikosbrandy.

Med ett namn som Katinka måste denna cocktail ha en historia bakom den. Tyvärr har jag inte hittat det ännu. I vilket fall som helst är det en intressant blandning av smaker som kombinerar för att skapa en slät slips och spriget med mintgarnering ger ögonkontroll tillsammans med en antydan till extra smak som gör det lite mer intressant.

Ingredienser:

Förberedelse:

  1. Häll ingredienserna i ett blandningsglas fyllt med is.
  2. Rör om .
  3. Stam i ett kylt cocktailglas.
  4. Garnera med en kvist färsk mynta.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 152
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 1 mg
kolhydrater 5 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)