Woo Woo Cocktail Recept

Woo Woo är en rolig cocktail på många nivåer. Först och främst, varje gång du gör eller beställer det, får du säga " Woo Woo "! För det andra är det fruktig mix en god smak som är svår att motstå. Och slutligen är det ett lätt recept att blanda och kan serveras på något sätt som du gillar det.

Drycken i sig är faktiskt väldigt enkel (en annan anledning att få på Woo Woo-tåget): vodka, persikostav och tranbär. Tänk på det som en blandning mellan den populära kosmopolitiska och den fruktiga håriga naveln . Enkelheten är Woo Woo-skönheten, för som du kan se, kan du enkelt omvandla eller förbättra drycken med tre ingredienser för att passa ditt humör eller tillfälle.

Det är vanligt att Woo Woo serveras antingen "upp" som en snygg cocktail eller på klipporna. Det slutar inte där eftersom du också kan göra det till en fruktig stans eller ett roligt skott för fester. Oavsett hur du tar det, är Woo Woo en populär drink som alla (inklusive bartendere) borde veta .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera ingredienserna i en cocktailskakare med isbitar.
  2. Skaka bra .
  3. Stam i ett kylt cocktailglas eller en highball fylld med färskis.
  4. Garnera med en lime kil.

Woo Woo som en partipunch eller shooter

Bjud in Woo Woo till någon fest du är värd och servera den för att passa dina behov. Cocktail och highball är lätt att blanda upp efter behov, eller du kan betjäna det som ett slag eller en skytt.

3 sätt att förbättra Woo Woo

När du en gång lär dig att älska Woo Woo för den snygga, roliga cocktailen som den är, kommer du snart att upptäcka att den är den perfekta basen för experiment. Lägg lite till det här eller ta med lite av det och du har en rolig ny drink att njuta av.

  1. Lägg till en glimt av gnista. Det finns tillfällen då Woo Woo kan vara för sött, och en liten gnista kommer snabbt att uppleva det och göra det mer uppfriskande. Tillsätt det med seltzer, klubb soda eller ginger ale eller fancy det lite med mousserande vin . Det här är en fantastisk idé när du gör det som ett slag eftersom det späds ut så att dina gäster inte kommer att bli bortkastade av två glasögon
  2. Börja med smakad vodka. Oavsett om du gör din egen eller köper den i spritbutiken, är Woo Woo en perfekt kandidat för nästan vilken smakad vodka du vill kasta in i den. Prova jordgubbar eller vanilj, bli lite vild med gurka eller vattenmelon, eller använd en av dessa tårtor vodkas du inte kan få nog av.
  3. Bygg på frukterna. Har du lite kvarvarande frukt i kylskåpet som behöver användas? Kasta den i Woo Woo! Från jordgubbar till vattenmelon kan du verkligen inte gå fel med att lägga till mer frukt till denna dryck. För hela eller skurad frukt, muddla den i skakan innan du lägger till övriga ingredienser. Du kan också lägga till fruktlikor, sirap eller juice.

Hur stark är Woo Woo Cocktail?

Woo Woo är en relativt mild cocktail, inte mycket starkare än det genomsnittliga glaset vin. Det gör det så tilltalande, men det gör det också lätt att ha en för många , och det kan leda till några roliga, pinsamma och (förhoppningsvis inte) oroliga festmoment.

När det tillverkats med Peachtree (48-bevis) och 80-vodka, har detta Woo Woo-recept ett alkoholinnehåll på cirka 14% ABV (28 bevis) . Om vi ​​skär tranbäret för att göra en 2-ounce shooter, det dubblerar till en jättestor 32% ABV (64 bevis).

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 126
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)