Top 10 Kosher Salad Recept

1. Family House Salad (Parve):

Min familj har bestämt att deras favoritsallad innehåller sallad, tomater, gurkor, paprika, majs och hårdkokta ägg. När de är i ett särskilt roligt humör kan de garnisera det med russin eller rostade solrosfrön. Jag hoppas att din familj kommer att njuta av denna Family House Salad också.

2. Sallad, Mandarin Orange, Sugared Almond Salad (Parve):

Paula Weinstein och Julie Remers Sugared Almond Salad är min favorit familjesallad av min familj och vänner.

När vi är inbjudna till en potluck, är jag uppmanad att ta med denna sallad. För en sabbats- eller semestermåltid kan detta serveras som en aptitretare. Med tanke på sockerhalten i dressingen är denna sallad inte den hälsosammaste man kan servera, men den här salladens stora smak kan helt enkelt inte toppas.

3. Spenat Jordgubbssallad med Poppy Seed Dressing (Parve):

Denna Spinat Jordgubbssallad med Poppy Seed Dressing är en uppfriskande sommarsallad. För en mer festlig sallad, lägg till antingen skivad lila lök eller skivad mandel.

4. Grekisk sallad (Mejeri):

Grekisk sallad , med sin kombination av salta svarta oliver och fetost, gör en underbar sommarmål. Till skillnad från många andra grekiska salladsrecept innehåller detta grekiska salladsrecept sallad. Dessutom föreslår detta grekiska salladrecept att använda timjan eller zaatar istället för oregano för en något mildare och speciell touch.

5. Left-over Chicken Salad (Kött):

Vad ska man göra med den vänstra grillade kycklingen från Shabbat?

Gör kyckling sallad . Klipp upp det, lägg det till en sallad av sallad, tomat, gurka och humuspinnar. Kasta salladen med Balsamic-Honey Salad dressing. Och du har skapat en bra söndags lunch.

6. Kosher kock sallad (kött):

Den klassiska kockens salladrecept, som innehåller kött och ost, är inte kosher. Lyckligtvis har Susie Fishbein skapat ett kosherrecept på kockens sallad.

Hennes Kosher Chef's Salad smakar underbart, och det gör den perfekta aptitretare för en sabbats måltid. Blanda salladen rätt före måltiden och servera portioner på enskilda tallrikar. Lätt och gott!

7. Festlig israelisk sallad (Parve):

Oavsett om du äter i Israel på en restaurang eller i någons hem, kommer du sannolikt att hitta någon version av denna festliga israeliska sallad. Nyckeln till salladens framgång är att finisera grönsakerna.

8. Färgrik majssallad (Parve):

När vi har gäster över på sommaren gillar jag att sätta en mängd olika sallader på bordet. Denna Corn Salad är en av mina favorit sallader att tjäna eftersom det är färgglatt, gott och lätt att göra. Denna sallad är också perfekt för sommaren cookouts eller picknick eftersom det är parve och reser bra.

9. Kids 'Favorite Cucumber Salad (Parve):

Detta är den enda salladen min barns begäran. Tvätta gurkor, skiva (för tunna, jämnt skivor rekommenderas en matberedare), tillsätt kryddor och kyl. Din familj kommer att njuta av, särskilt under de varma sommarmånaderna, denna söta gurksalad hela veckan.

10. Favoritkål Sallader:

Jag har 3 favoritkålssalladrecept. Denna enkla Cole Slaw går bra med bakad fisk. När jag vill tjäna ett mer festligt kålrecept, speciellt när du underhåller en folkmassa, vänder jag mig till denna Crunchy Cabbage Salad .

Den här läckra salladen är gjord med vitkål, mandel, sesamfrön och nudlar, med olivolja, ättika, socker och sojasås. När jag föredrar rödkål, förbereder jag denna läckra Crunchy Red Cabbage Salad .