Low Sugar Sangria Recept med Agave Nectar

Socker är inte för alla och många sangria recept innehåller ganska lite av det. Det finns ett annat alternativ och lågsocker sangria receptet är perfekt om du vill klippa sockret från denna favorit vincocktail.

Kostbegränsningar av särskilda hälsorisker tvingar många människor att ompröva sitt sockerintag. Andra letar bara för att begränsa mängden socker som de konsumerar. Oavsett om du hamnar i någon av dessa grupper och ser ut att underhålla för en osäker folkmängd, sänker detta sockerfria sangria receptet signifikant de glykemiska indexnivåerna.

Nyckeln till att skära socker utan att förlora sötmen är att använda agave nektar istället för granulärt socker. Det är en enkel substitution som låter dig njuta av fräsch sangria utan oro.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vinet i en kruka.
  2. Kram saften från citron, lime och orange kilar in i vinet. Kasta i frukten kilar (lämnar frön om möjligt).
  3. Tillsätt agave nektar och rör om.
  4. Chill över natten.
  5. Tillsätt mousserande vatten eller klubb soda, hallon och is precis före servering.

Fler tips för att göra en bra låg socker sangria

De bästa sangrierna behöver vila. Om du vill servera sangriaen genast, använd kyldt rött vin och servera det över mycket is.

Men kom ihåg att de bästa sangrierna kyls runt 24 timmar i kylskåpet, vilket gör att smakerna verkligen marinerar och blir en.

Välja vinet. Det finns ett antal röda viner att välja mellan och nästan alla kommer att vara bra i detta Sangria recept. Bland de bästa rekommendationerna finns Cabernet Sauvignon , Merlot, Rioja Reds, Zinfandel och Shiraz.

Det finns också inget behov av att spendera mycket pengar på rött vin för detta (eller någon) Sangria. Den fruktiga mixen tar hand om några subtila brister i ditt vin, så var god att välja en budgetvänlig flaska och spara de riktigt bra vinerna till andra ändamål.

Agave Nectar. Agave nektar är sötare än vanligt vitsocker. Medan detta recept har anpassats med detta i åtanke, kanske du vill göra ytterligare justeringar. Detta är särskilt sant om du väljer ett sötare vin eller leker med frukterna.

  1. Börja med 1/2 kopp agave nektar och rör sangria.
  2. Smaka på det och tillsätt mer nektar (1 matsked i taget) om det behövs.
  3. Rör och upprepa tills sangria är söt nog för din smak.

Frukten. Som med alla sangria, var god att ersätta en annan frukt för hallon. Persikor, mango, andra bär och många andra typer av frukt gör fantastiska sangrias. Välj vad som är i säsong och till och med skapa din egen anpassade fruktblandning. Citrusfrukterna bör dock förbli, eftersom de är väsentliga för Sangria-basen. Ta dig tid att använda färska frukter eftersom detta kommer att förbättra din dryck avsevärt.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 106
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)