Slow Cooker Country Style Beef Ribs Recept

Har du någonsin kört över biff i ribban i lantlig stil på mataffären och har ingen aning om vad man ska göra med dem? Tja, detta recept kommer att åtgärda det problemet.

Med tanke på att denna skära av nötkött är ganska magert är den den perfekta kandidaten för långsam matlagning. Till skillnad från korta revben ger de inte något fett, så det behöver inte tömmas halvvägs genom matlagning. Detta recept kräver en enkel tomat- och rödvinsgrillsås som är lätt sötad med honung.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera ketchup, 1/2 av rött vin, sojasås, honung, Worcestershire sås, örter, torr senap, svartpeppar och cayenne i en skål. Avsätta.
  2. Värm olivolja i en stor panna. Tillsätt lök och laga mat i 1 till 2 minuter. Tillsätt vitlök och laga i ytterligare 1 minut. Ta bort med slitssked och sätt i en skål med såsblandning. Stänk båda sidorna av revben med salt och peppar. Lägg till pannan och smör köttet på alla sidor (ca 2 minuter per sida). Se till att pannan är bra och varm.
  1. När köttet är gjort sårt, ta bort och placera dem i långsam spis . Häll pan och lägg 1/2 av rött vin (1/4 kopp) för att panorera så att det kan sönderföras. Låt blandningen bubbla i 15 till 30 sekunder. Vrid ner värmen. Tillsätt såsblandningen för att panorera och värma i ca 1 till 2 minuter. När såsen är väl blandad, häll över kött och sätt på långsam spis för hög värme . Koka i 30 minuter högt och minska värmen till låg och laga mat i 6 till 8 timmar.
  2. Vid slutet av kocktiden ska biffens revben vara gaffelmjölk. Var försiktig när du tar bort från långsam spis. Om du är så benägen kan du också steka nötköttet och lägga till smörgåsar med såsen ovanpå eller serveras på sidan.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 621
Totalt fett 44 g
Mättat fett 36 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 2,526 mg
kolhydrater 54 g
Kostfiber 5 g
Protein 8 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)