Lätta grytor

Grytor, per definition, är entree recept som innehåller kött, grönsaker, någon typ av sås och vanligtvis ost, bakas i en enda maträtt eller kokas i crock potten. Dessa enkla gryta recept är snabb att göra, är bra att göra i förväg och tjäna din familj med lätthet.

Om du är intresserad av att köpa en gryta , finns det några saker att tänka på. Var uppmärksam på storleken på den maträtt som krävdes i dessa recept.

Grytor ska fylla en maträtt inom ca 1 "av toppen, så det finns utrymme för bubbling, men inte för mycket utrymme så maten torkar ut eller överkrokar. Du kan använda glaspannor eller metallpannor, det spelar ingen roll. Spraya dem med nonstick matlagningsspray eller smörj dem med smör innan du lägger maten för enklare rengöring.

Dessa recept är gjorda för att vara varierat! Använd kalkon istället för kyckling. Om din familj inte är galen på asparges, ersätt gröna bönor. Använd din favoritost eller en annan ört eller krydda för att ändra smak. Och var noga med att skriva ner din nya skapelse så att du kan reproducera den!

Lätt gryta Recept