Tonfisk Alfredo gryta

Tonfiskgryta är den ultimata komfortmaten. Men när det är gjort med bara fem ingredienser och uppdateras med lite pesto och fancy pasta, är det roligt att göra och äta också. Det här ingrediensen Tuna Alfredo Casserole receptet är perfekt för middag på en upptagen natt.

Du kan lägga till nästan alla frusna, tinade grönsaker till denna lätt uppdaterade tonfiskgryta recept. ärtor eller majs skulle fungera bra. Eller tillsätt lite dricksvampad svampskivor eller hackad grön lök eller någon hackad kokt paprika eller vanlig lök. Det är så bra om grytor; de kan ändras för att passa ditt humör och infall och vad du har till hands.

När du gör en gryta som har pasta i den, är det viktigt att underkok pastaen lite innan du lägger den till resterande ingredienser. Pastan fortsätter att laga mat i grytskålen i ugnen och du vill inte att den ska överkokas och vara grötig.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 400 ° F. Ta en stor kruka med vatten till koka.

Koka pastan enligt anvisningar, ta en minut av tillagningstiden. När pastaen är nästan al dente, dränera väl.

Under tiden kombinera pesto och Alfredo sås i en medium skål och mixa för att kombinera. Tillsätt den kokta pasta och tonfisk och blanda försiktigt.

Häll tonfiskblandningen i en smurt 2-korts glasbakningsfat och topp med parmesanost.

Baka i 15-20 minuter tills osten smälts och grytan är varm.