Crockpot korngryta

Bygg gör en underbar halvrätt. Hela kornen är tjuv och har en underbar nutty smak. När den är ordentligt kokad är korn öm men har fortfarande lite bit, liknande al dente pasta. Den kokar väldigt bra i den långsamma ugnen .

Detta läckra och hälsosamma Crockpot Barley Casserole recept kan serveras som vegetariska huvudrätt eller en maträtt. Det är ett bra recept att servera tillsammans med grillad kyckling eller köttfärs.

Du kan ändra kryddor och grönsaker som du använder i detta lätta recept på många sätt. Använd riven morötter, variera de typer av svampar du använder (cremini eller bruna svampar skulle vara läckra), eller lägg till andra grönsaker som skivad zucchini eller gul sommar squash. När du ändrar ett recept, var noga med att skriva ner vad du gjorde så att du kan reproducera det.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en liten mikrovågssäker skål kombinerar du olivoljan med lök och vitlök. Mikrovågsugn på hög i 2 minuter eller tills lökan är ömt.
  2. Sedan kombinera lök, vitlök, korn, tomatjuice, timjan, oregano, salt, peppar, röd paprika, svamp och grönsaksbuljong i en 3-kvart långkokare (använd inte en större crockpot). Täck och koka på låg i 6 till 8 timmar eller tills korn och grönsaker är ömma. Strö över de rostade pinjenötterna strax före servering.
  1. Om du har en nyare crockpot, kolla kornet på 4-1 / 2 timmar för att se om det är gjort. Grönsakerna bör göras på den tiden också eftersom din långa kokkokar varmare .
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 320
Totalt fett 12 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 547 mg
kolhydrater 47 g
Kostfiber 8 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)