Creamy Pierogie and Squash Casserole

Pierogies är stora underbara pasta halvmånar som fylls med potatis och ost. Du kan göra dem själv, eller ännu bättre, köpa dem frusna i mataffären. De brukar göra denna fantastiska Creamy Pierogie och Squash Casserole som är rik och smakfull och smakar som fall.

Du kan släppa bort bacon i detta recept för att göra det till en vegetarisk maträtt. Men om du inte är vegetarian, lägger bacon en sådan rökig och underbar fläskig smak att det skulle vara synd att släppa bort det.

Det här receptet är den enklaste typen av alla - en en pan middag . Du lagar bara alla ingredienser i en panna och baka det. Det är allt.

Servera denna maträtt med en grön sallad kastad med svamp och avokado, eller med en fin fruktsallad. Med ett glas vin är det allt du behöver för en underbar och lätt middag. Sätt upp dina fötter.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 375 ° F. Spray en 9 "x 13" gryta med nonstick matlagningsspray. Hoppa inte över det här steget, eftersom denna gryta har en tendens att hålla fast.

Lägg ca 2/3 kopp Alfredo sås i botten av den tillagade gryta maträtten. Topp med en av de frusna pierogiernas förpackningar; tina inte dem. Därefter toppa med hälften av den frysta butternutkvoten och hälften av bacon och ärtor. Strö med hälften av schweiziska, Havarti och Gouda ost.

Överst med resten av den första flaskan Alfredo sås. Häll sedan halvan av grädden i flaskan. Skruva på locket och skaka väl, häll sedan blandningen i grytan. Så här får du all sås ut ur flaskan.

Tänd grytan med resterande pierogier, resterande squash, bacon, ärter, schweiziska, Havarti och Gouda. Häll den andra flaskan av kvarvarande Alfredo sås. Upprepa därefter processen med grädden och häll den i flaskan. Drizzle detta över maten i grytan, se till att du täcker varje bit av mat.

Stänk det hela med parmesanost och täck med folie.

Baka i 45 minuter, ta bort folien. Baka i ytterligare 15-20 minuter eller tills grytan är bubblig och osten på toppen smälts och börjar brinna. Servera omedelbart.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 595
Totalt fett 33 g
Mättat fett 18 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 125 mg
Natrium 348 mg
kolhydrater 36 g
Kostfiber 7 g
Protein 40 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)