Krabba Koka Spice Mix Recept

Om du prepping för en stor skaldjur händelse kommer du att vilja ha en bra krabba koka på sidan. Krabba koka är det krydda du använder för att smaka vattnet som du kokar krabba in. Det kan du självklart också använda för andra skaldjur. Många använder en butik som köpte krabba, men de är lätta att göra från kryddor som du förmodligen redan har i din rack. Denna enkla krabba koka kryddblandning kan användas för räkor , kräftor, hummer eller krabba .

Recept Källa: Baltimore International Culinary College
Reprinted with permission.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tillsätt syltande kryddor , havssalt, senapsfrön, pepparkorn, pepparflingor, sellerifrön, gräslök, ingefära, oregano och vikblad till skålen med en utrustad med metallbladet. Pulserande, bearbeta tills blandningen bildar ett grovt pulver.
  2. För att laga räkor, lägg till 1/4 kopp kryddor, tillsammans med 2 tsk salt, till en stor gryta med kokande vatten.
  3. För hummer eller krabba, använd 1 del destillerad vit vinäger till 3 delar vatten. Tillsätt skaldjur och koka i 2 minuter, eller tills bara kokt igenom. Ta bort skaldjur och servera eller slappna av.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 13
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 9,495 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)