Hot Gin Toddy Recept: En Steaming Cup of Botanicals

Om du ännu inte har njut av den varma, lugnande smaken av en varm gin-toddy, låt oss presentera dig för sin underverk. Det här är den varma drycken som du kommer att kräva hela vintern, särskilt på de riktigt kalla nätterna.

Vi tänker vanligtvis på den heta toddyen som en drink som är reserverad för mörka vätskor som brandy, rum och whisky , men gin är ett fantastiskt alternativ och en personlig favorit. Den är perfekt för att sitta vid elden eller som eftermiddagsficka och gör en fantastisk presentation i en snifter eller stor vinbägare (värmebeständig, förstås).

Gin toddys verkliga skönhet är hur botaniken av en stor gin som Tanqueray öppnar när hetvattnet träffar dem. Det är så aromatiskt att det inte finns något behov av te i denna toddy och det är lätt att blanda på bara några minuter.

Dessutom är värmen hos botanikerna i gin toddy ett idealiskt sätt att lugna ont i halsen. Om du trodde att en whisky toddy var en bra "home remedy" för en långvarig förkylning, vänta tills du tar in aromatiska och tröstande botanicals av ångande gin. Naturligtvis kommer det inte att bota din kyla, men det kan ge fantastisk lättnad.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Bygg ingredienserna i en vinbägare, brandy snifter eller glasmugg.
  2. Rör om .
  3. Garnera med en kanelsticka.

London Dry Gins är bäst

Medan Tanqueray är den rekommenderade gin för det här tuffa receptet, kommer nästan alla gin att fungera bra här. Men traditionella London-torrginnor föredras eftersom de har den tydliga enbär-framåtprofilen. Den djärvheten är verkligen det som gör gin toddy stor.

Om du vill ha en toddy som är ännu mer smakfull väljer du en Navy Strength Gin eller ett liknande högt skyddande alternativ.

Intense gins som Martin Miller Westbourne Strength och Leopold Bros. Navy Strength kommer att skapa en toddy du inte kommer att glömma snart.

Justera Toddy till din smak

Som med alla heta toddies, är det bäst att anpassa accent ingredienser för att passa din personliga smak och sprit du häller. Gör det lugnt att justera både citron och socker efter behov. Börja med bara en liten av varje, ta en nypa och rör in mer om du passar dig.

Enkel sirap kan användas i stället för sockerrörsocker. Börja med bara en dollop eftersom du inte vill att drycken blir för söt. Agave nektar och honung är också bra sötningsmedel för alla toddy .

Citronsaft bör vara en lätt ingrediens, även om vi måste rekommendera färskpressad juice. Detta kan vara lika enkelt som att skära en citronkil och klämma den direkt i den varma drycken. De beredda citronsaften är okej, och om du använder en, klipp ner den betydligt. Börja med bara några streck, justera sedan efter smak.

När det gäller vattnet är det bäst att behandla det som att brygga en kopp te . Var säker på att ditt vatten är varmt men inte kokande. Om vattnet är för varmt kan det "blåsa" ginens botaniska och förstöra en annars perfekt dryck. Din tekanna borde få den till den perfekta temperaturen eller du kan värma vatten i cirka 30 till 45 sekunder i mikrovågsugnen.

Även om garneringar är ofta valfria, anser kanelhalsen ett krav för denna gin-toddy. Det lägger bara lite mer dimension till smaken och det fördubblas som en omrörare för att hålla allt blandat när du dricker.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 134
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 2 mg
kolhydrater 6 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)