American Shepherd Pie Recept

Denna stuga paj är en amerikansk variation av traditionell shepherd's pie som är säker på att behaga någon kött- och potatisfläkt. Maltbiffen har en naturlig rik champinjonsås och potatiserna laddas med ost. För mer autentisk herdens tårta, använd jordlamm i stället för nötkött.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 375 F.

Placera nötkött, svamp, lök, vitlök, salt och peppar i en stor stor stekpanna. Saute, bryta upp nötkött, tills juicerna nästan har avdunstat.

Rör i Worcestershire, sedan mjöl. Koka 1 minut, rör om ofta. Tillsätt köttbuljong, omrör för att kombinera, sedan tung grädde. Simma tills gravy tjocknar. Häll i glasbakningsfat. Låt svalna lite, skölj gröna ärtor jämnt ovanpå nötköttet.I en blandningsskål, kombinera hashbruna potatis, gräslök, 1 kopp Cheddarost, salt och majonnäs. Sprid jämnt ovanpå nötköttskiktet. Sprid kvarvarande kopp Cheddarost på toppen och strö lätt med paprikan.

Baka ca 45 minuter tills osten har smält och är lite brunad. Låt vila 15 minuter före servering.

Utbyte: 4 till 6 portioner

Mer Shepards Pie Recept:

• American Shepherd Pie
• Shepherds Pie
• Southwestern Shepherds Pie med Kyckling
• Sweet Potato Shepherd Pie
Traditionell Shepherds Pie

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 885
Totalt fett 60 g
Mättat fett 26 g
Omättat fett 20 g
Kolesterol 172 mg
Natrium 1 900 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 5 g
Protein 46 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)