No Churn Maple Bacon Ice Cream

No Churn Maple Bacon Ice Cream är den perfekta salta, söta sommarupptaget! Den är fylld med äkta lönnsirap, kandad bacon och en touch av vanilj! Receptet kunde inte vara enklare att kasta ihop och har bara några ingredienser!

Glass kan tyckas skrämmande för att göra hemma, men det här enkla churnreceptet gör det så enkelt! Ingen churn betyder att du inte behöver en glassmakare för att skapa detta recept! Allt du behöver är en visp eller hand mixer! Genom att piska grädden skapar du den textur som behövs för glass utan att behöva en stor och skrymmande apparat. När du piskar grädden lägger du till i den läckra lönnsmak och fyller den med hemlagad kandiserad bacon. Kasta den i frysen i några timmar och voila!

Du kan använda denna glassbas för någon form av glass. Håll förhållandet mellan vispad grädde och den söta kondenserade mjölken på samma sätt och byt bara smakerna och mixa in! Tänk på att lägga till nötter, chokladbitar eller en karamellvirvel! Du kan hitta de flesta smakekstrakterna på Whole Foods eller andra affärer som specialiserar sig i bakverk eller kakor dekorera saker!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 400 F.
  2. Belägg båda sidorna av varje bit av bacon med brunt socker. Den bästa strategin är att placera brunt socker på en tallrik och placera baconet över toppen, packa brunt socker på ena sidan och sedan bläddra.
  3. Placera det belagda baconet på ett kylskåp som har sprutats med spraypryt. Placera kylstället över ett aluminiumfoliefoderat bakplåt. Baka i ca 15-20 minuter tills de ser baconstrålarna ut och karamelleras. Var noga med dem och se till att de inte brinner!
  1. Låt baconet svalna något, så att det inte längre sticker och ta bort det från kylaggregatet. Placera på en bit av pergamentpapper och låt dem fortsätta att svalna.
  2. Piska grädden med en visp, handmixare eller KitchenAid med vispfästet tills det bildar robusta toppar, var försiktig så att du inte piskar för länge (det blir smör).
  3. Torka försiktigt den söta kondenserade mjölk-, vanilj- och lönekstraktet till den vispgrädde tills den är helt kombinerad.
  4. Häll blandningen i en stor gryta eller bakfat.
  5. Häll den kandade bacon och strö över toppen av glassen. Frysa i ca 6 timmar (se till att det är trevligt och fast!), Drizzle med lönnsirap och servera! Efter det har fryst kan du överföra glassen i en plastbehållare med ett säkert lock och fortsätt att hålla frysta i upp till 3 månader.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1057
Totalt fett 53 g
Mättat fett 27 g
Omättat fett 18 g
Kolesterol 163 mg
Natrium 1,105 mg
kolhydrater 117 g
Kostfiber 0 g
Protein 31 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)