Var kan man köpa polska livsmedel i staterna

Här är en lista över polska delis, importbutiker och onlinebutiker som säljer polska livsmedel i USA. Denna lista är inte heltäckande men det borde peka dig i rätt riktning.

Kolla här för var du ska köpa Central- och Östeuropa mat i staterna , inklusive bulgariska, tjeckiska, kroatiska, ungerska, litauiska, makedonska, rumänska, ryska, serbiska, slovakiska, slovenska och ukrainska delikatesser.

Alexandra Foods Co.

Alexandra s är en mursten och murbruk i Chicago som producerar minst 15 olika pierogi , uszka , pyzy , naleśniki , kopytka , Silesian dumplings och mycket mer. De är autentiska smaksprutningar till överkomliga priser. Du kan ringa fram för att lägga beställningar för hämtning, men de skickar inte till individer, bara företag. Den goda nyheten är att butiker rikstäckande bär sina produkter och gör en resa till Chicago onödig. Fråga din matleverantör om de bär produkterna.

Babcia Foods Inc.

Det här är moderbolaget med polsk mat, böcker, souvenirer, julpynt och mycket mer. De bär namnnamn som Krakus-bageri och Belmont-korvprodukter och deras egna märke Babcia Foods, som innehåller honung, sylt, kryddor, surkål och mer. Babcia betyder "farmor" på engelska, så du vet att grejerna är bra. Leta efter svåra att hitta blandningar, torra varor och högt värderade torkade borowiki svampar.

De erbjuder presentkorgar och skickar sina produkter landsomfattande och till Hawaii, Alaska och Puerto Rico.

Chrusciki Bageri

Namnet på detta bageri och onlinebutik, chruściki , är ett populärt polskt bakverk som kallas "ängelvingar" eller "bågband" i staterna. Murstenen har tre platser i Buffalo, NY, men de har ett anständigt urval av objekt som kan sändas.

Du hittar alla de polska favoriterna - makowiec , nötterullar , placek och mer - plus desserter och bröllopstårter i amerikansk stil.

Delikat bakverk

Denna "härliga" verksamhet har tre platser i Chicago. De erbjuder alla traditionella polska bakverk och bröd du kan föreställa dig förutom festkakor, semestermat och gourmetfranska bakverk. Pączki är deras specialitet för Mardi Gras och julafton mat för wigilia men inte förbise pierogi, soppor och smörgåsar. Ring för eventuell frakt.

Lowell International Foods

Lowell är förmodligen den mest kända distributören av polska livsmedel. Den har en komplett serie av utmärkta produkter, inklusive ostar, kött, fisk, matvaror, godis, bageri, mejeri och mer. De har ingen murbruk, bara en bearbetningsanläggning. Men deras produkter är tillgängliga på många etniska delis och importbutiker såväl som online.

Paulina köttmarknad

Detta Chicago-företag har en tegelsten och en komplett webbutik med frakt till kontinentala USA, Alaska och Hawaii. De erbjuder alla de polska produkterna du kan förvänta dig plus vilt, gås, entréer som är flashfrysta, husrökta fläskmag, wagyubiff och presentpaket för de som längtar efter en smak av det gamla landet.

Polana

Här är en annan Chicago-baserad online-butiksbutik som erbjuder hela komplementet av polsk mat - pierogi, dumplings, naleśniki , korv, bröd, kryddor, desserter, soppor, grönsaker, sylt, köksredskap. Du kan beställa hela din wigilia middag från dem så att du fortfarande kan observera den vackra traditionen i Star Supper.

Polska Foods

Detta ovanliga Kalifornien-baserade företag har gourmet pierogi med färska, lokala, ekologiska ingredienser. Ingen av deras produkter är gjorda med GMO, konserveringsmedel, MSG, transfetter eller något artificiellt. Pierogi är frysta färska, inte förkokta, för att bibehålla näringsvärdet och kvaliteten. Deras produkter är tillgängliga rikstäckande hos utvalda återförsäljare (kontrollera butiksanläggaren på webbplatsen). De har inte en onlinebutik. Några av deras mer ovanliga fyllningar inkluderar spenatfeta och helvete potatis.

Sött Polen

Detta New York-baserade onlineföretag skickar sitt enorma urval av prisbelönta korv, delikatesser, pierogi, bröd, bakverk, kryddor, burkar, sylt, godis, torra varor och mycket mer till kontinentala USA.

Vilda svampar från Polen

Denna onlinebutik flyger äkta och mycket älskade torkade polska borowiki-svampar och podgrzybek- svampar överallt i världen. Betala via Paypal.