Quiche Recept Hjärtligt nog för middag

Quiche är också utmärkt för brunch eller lunch

Quiche är gjord av en kombination av ägg, flytande och ostbakad i ett bakverkskal, och det är lätt att fixa. Så länge du slår äggblandningen väl, laga fyllningarna innan du lägger dem till pajen, och följ bakningstiderna och temperaturerna noggrant kommer du att ta med en välsmakande quiche till bordet.

Fyllningen måste ha någon form av struktur så quiche håller ihop när den skivas. När ägget lagar matar de sig och bildar en vanilj.

Du kan göra hemlagad bakverk deg eller köpa kylt eller fryst i livsmedelsbutiken för en super lätt måltid.

Du kan fylla dina quiches med nästan vad som helst; de är ett bra sätt att använda resterna. I en quiche övergår räkor, kokt kyckling, skinka, kokta grönsaker och särskilt bitar av ost till en maträtt värdig bolag. Servera med franskt bröd eller crusty rullar och en frisk grön sallad eller färska gröna bönor med sauterade lök och bacon bitar.

Klassiska och Offbeat Quiche Recept

Lättaste ost Quiche
Allt du behöver göra med detta recept sätts riven ost i en beredd skorpa och toppa den med ägg och mjölkblandning. Detta gör en fluffig och lätt quiche.

Korv Quiche
Korvarna måste vara fullt kokta innan de bakas i den här klassiska och hjärtliga quicheen.

Quiche Lorraine
Detta klassiska recept, alla quiches mor, är fyllt med skarp bacon och smaklig ost.

Spenat Quiche
Detta är ett bra alternativ för vegetarianer eller bara människor som tittar på köttintaget.

Den färska spenaten lägger till färg och konsistens till detta ljusrecept.

Rich Chicken Dijon Quiche
Tenderbitar av kyckling suspenderas i en äggig flödesblandning smakad med Dijon senap i detta enkla recept.

Wild Rice Quiche
Vilt ris ger denna quiche-häft och en ovanlig konsistens. Lägg till bacon eller korv om du vill upp den roliga kvoten.

Skinka och schweiziska quiche
Det här klassiska receptet är ett bra sätt att använda överbliven skinka. Du kan ersätta kokta räkor, krabba, eller kokta och smuliga bacon för skinkan om du vill.

Enchilada Mikrovågsugn Kyckling Pie
Detta recept bakar upp i en New York-minut i mikrovågsugnen, men om du föredrar att använda ugnen, baka denna mexikanska stil quiche vid 375 F i 30 till 40 minuter och släppa bort steget att borsta skorpan med ägget och Worcestershire såsblandning. Lägg bara ägget och Worcestershire såsen till vaniljbenet.

Ricotta kronärtskocka
Släpp ut den bästa skorpan i det här snabba och lätta receptet och du har själv en quiche. Den bakar samtidigt som dubbelskorpspannet.

Chile Rellenos Pie
Kyld halvmåne-rulledej bildar skorpan i denna kryddiga, ostiga paj. Du kan ersätta din egen hemlagad pajskorsa för degen om du vill.