Figaro äktenskap

Skönheten i Figaro äktenskap är användningen av fikon-infunderad bourbon . Det är spektakulärt, en naturlig smakparing som du hittar fascinerande i andra cocktails - tänk på att spicing up favorites som Manhattan med denna infusion.

Utöver själva infusionen innehåller Figaro-äktenskapet en komplex och rik blandning av smak. Du kan bli frestad att använda någon amaro (t.ex. Averna) här men jag rekommenderar starkt att hålla ut för Cardamaro. Den innehåller kardong (kronärtskockliknande) och välsignad tistel och tenderar att vara mindre bitter än andra alternativ.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rör om alla ingredienser i ett blandningsglas fyllt med is.
  2. Stam i ett kylt cocktailglas .
  3. Garnera med en citron twist.

Figaro äktenskap skapades av Judy Bronson (Cocktations blogg).

* Fig-infused Bourbon:

  1. Börja med en 750 ml flaska med Four Roses gul label bourbon.
  2. Häll bourbonen i en stor glasburk.
  3. Tillsätt 1/8 pund tärningar, torkade turkiska (platta gula) fikon och 1/4 pund tärningar, torkade Mission (svarta) fikon. ( Mer om fikon )
  1. Stäng behållaren tätt och låt infusionen ligga på en sval och mörk plats i 5-7 dagar, omrör blandningen var 24: e timme.
  2. Avlägsna infusionen först genom en finmassfilter, sedan genom en ostduk, häll den spända spriten tillbaka i originalflaskan.
  3. Den infused bourbon kan förvaras i kylskåp i upp till 2 månader.

Hitta smakämnen för fig ...

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 221
Totalt fett 3 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 24 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 9 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)