Super Quick Tomat Sauce Recept

En snabb tomatsås recept för när du har bråttom är ett måste i någon köksrepertoar; mäster en sås och du har otaliga rätter till hands, allt du behöver göra är att krydda dem, tillsätt pasta, bönor, ris. Lägg såsen på sidan av en fiskrätt, kött, grillen och som grund för en soppa eller en tårta. Allvarligt, varför skulle du inte gillar det här?

Läckra med pasta eller som ackompanjemang för att fiska eller kyckling Det här snabba tomatsåsreceptet är säkert att behaga.

Vad du behöver

Hur man gör det

Denna snabba tomatsås recept fryser också bra så gör mycket. Detta recept kommer lätt att dubbla men tillagningstiderna blir längre.

Skinning a Tomat

Om en tomatsås ska blandas behöver den vanligtvis inte fläta, men i denna sås är det viktigt att använda färskt. Det tar bara stunder att göra.

Skär ett litet kors i basen av varje tomat. Släpp tomaten, en i taget, i en panna med snabbt kokande vatten. Räkna till tio, ta sedan bort med en skivad sked och kasta tomaten i en skål med isvatten. Lämna ett ögonblick, ta bort och huden kommer att falla iväg.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 133
Totalt fett 7 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 86 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 2 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)