Pearl Harbor: En enkel vodka drink med ananas och melon

Pearl Harbor är en lätt cocktail att blanda upp. Det är en härlig kombination av tropiska frukter och när du är på humör för en bra vodka-cocktail, är detta ett perfekt val.

Utöver den välsmakande melonananasens smak och lätthet att göra den, är Pearl Harbor också grön. Det finns något magiskt och tilltalande om gröna cocktails som drar oss in. De verkar exotiska och har en speciell känsla som andra drycker helt enkelt inte har.

Kombinera alla dessa element och det är inte konstigt att denna dryck har varit populär i så många år. Nu är det din chans att få en smak!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Häll vodka och melonlikör i ett gammaldags glas fyllt med is.
  2. Fyll med ananasjuice.
  3. Garnera med en maraschino körsbär och ananasbit på en cocktailspett.

Fler tips för att göra en stor Pearl Harbor Drink

Personligen har jag alltid haft effekten av att inte röra Pearl Harbor. När vätskorna fylls med ananasjuice kan du få en mjuk skiktad effekt . Drycken smakar lite bättre när den blandas, men så servera den till gäster med ett halm och låta dem blanda det efter att ha njutit av den visuella effekten.

Vodka. Det är verkligen ingen anledning att hälla din absolut bästa vodka i en Pearl Harbor. Om du väljer klokt, finns det några bra budgetvänliga vodkas tillgängliga och du kan spara de riktigt bra grejerna till dina snyggare martinier .

Vissa människor föreslår blandning av Pearl Harbor med ananas vodka. Det gör en god drink, men det kan vara för mycket ananas. Om du vill spela med en smakad vodka , prova något som inte är en exakt matchning till dryckens smaker. En lätt bärsmak skulle vara bra och gurka vodka gör en mycket intressant bas mot de tropiska frukterna.

Melonlikör. Midori är överlägset den mest populära melonlikör på dagens marknad och det är ett perfekt val för Pearl Harbor. Bols Melon är ett annat bra alternativ som du kan försöka också.

Oavsett vilken melonlikör du väljer, se till att den är grön eller du kommer att förlora den kalla effekten.

Ananasjuice. Som alltid rekommenderas starkt att du använder färsk ananasjuice. I verkligheten är det inte möjligt för alla eftersom ananas är en av de frukter som kräver en elektrisk juicer för att få ett gott utbyte av juice.

Istället för färsk juice, köp ananasjuice i minsta möjliga mängd. Ananasjuice säljs nästan alltid i burkar som inte kan förslutas och det lagras inte bra .

De flesta butiker säljer sex till åtta ounce burkar i förpackningar om sex eller mer. Om du inte kommer att använda mycket ananasjuice på en gång kommer det här enkla valet att se till att dina drycker är färska och du slösar inte juice.

Köp Dole ananasjuice på Amazon

Hur stark är Pearl Harbor?

Låt oss anta att vi fyller vårt glas med 4 uns ananasjuice. I detta fall är Pearl Harbor en relativt lätt dryck som väger in vid ungefär 15% ABV (30 bevis) .

Självklart, om vi skulle hälla lite mindre juice skulle det vara starkare: lägg lite mer och drycken blir lättare. Hur som helst, den här drinken är inte mycket starkare än liknande drycker som Sex on the Beach .

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 283
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 4 mg
kolhydrater 28 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)