Pina Colada Fudge

Pina Colada Fudge är en mjuk vit chokladbaserad fudge med tropisk smak av kokosnöt och ananas. Det samlas om några minuter med mikrovågsugnen, så det är ett bra godis för när du är kort i tid.

Om du kan hitta torkad ananas, gör det ett gott, tunt tillskott till fudgen, men ananasxtraktet ger fudgen tillräckligt med ananas, om du inte hittar frukten själv.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 8x8-pan genom att fodra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray .

2. Placera hackad vit choklad eller vita chokladflis i en stor mikrovågssäker skål och mikrovågsugn tills den smälts och rör om efter 30 sekunder för att förhindra överhettning. Rör tills den vita choklad är slät och helt fri från klumpar.

3. Lägg till marshmallow-kräm, strimlad kokos, smör, extrakt, kondenserad mjölk och salt och rör om tills smöret smälter och allt kombineras.

Om du har hackad torkad ananas, rör den in i slutet för att få den väl fördelad.

4. Häll fudgen i den beredda pannan och släta den i ett jämnt lager. Låt fudgen ställa in vid rumstemperatur över natten, eller i kylskåpet i 2-3 timmar.

5. När du har ställt in, lyfta fudgen från pannan med folien som handtag. Använd en vass kniv för att skära fudgen i små 1-tums rutor för att tjäna. Pina Colada Fudge kan förvaras i en lufttät behållare vid rumstemperatur i upp till en vecka, eller i kylskåp i två veckor.

Klicka här för att se alla Coconut Candy Recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 154
Totalt fett 9 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 12 mg
Natrium 65 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 2 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)