Nyårets öppna hus

Ett nyttårs öppet hus är ett gammaldags sätt att underhålla som är lätt på värd och värdinna. Denna flytande fest serveras bäst av en aptitretare och dessertbuffé; Allt du behöver göra är ibland ersätt och fyll i maten och se till att kaffet är varmt och friskt.

Skicka dina inbjudningar via e-post eller telefon; berätta för alla att timmarna för det öppna huset kommer att vara från middagstid till fyra eller fem på eftermiddagen.

Människor kommer och går till denna fest, och ebb och flöde av gäster gör det intressant och livligt.

Visste du att det finns vissa livsmedel att många kulturer anser lycka till charmar om de ätas på nyårsdagen? Southerners äter svartögda ärter och cornbread för lycka och rikedom. De gamla romarna serverade datum, nötter och russin. Holländska människor anser att maten formas i en ring för att vara lycka till, formen är symbolisk för ett avslutat år. Mörka gröna som kale och spenat betyder rikedom kommer till dig; Dessa livsmedel kan vikas som pengar. Fisk är en lycka till charm. Och italienarna äter godis på denna semester till lycka under hela det nya året. Jag har inkluderat recept för din buffé som använder dessa livsmedel på läckra och enkla sätt.

Kom ihåg, för säkerhets skull, att helt och hållet ta bort och ersätta lättfördärvliga livsmedel (kött och mejeri, mestadels) efter att de har varit i rumstemperatur i två timmar. Det betyder att du måste byta mat en gång under din fest.

Har extra brickor av matlagning och lagrad i kylen eller frysen så att du kan se till att alla håller sig säkra. Njut av din fest!

Och gott Nytt År!

Nyårets öppna husmeny