Devils on Horseback Appetizer

Dessa små Devils on Horseback-aptitretare kallas för att datumen är mörka. Änglar på häst använder aprikoser istället för datum. Vi har absolut ingen aning om varför de är "på häst". Kanske beror det på att bacon sitter på de datum som en person sitter på en häst? I alla fall är dessa små buntar bara utsökta.

Du kan göra dessa små godisar i förväg och sedan bröda strax före servering. Och du kan använda fast ost du vill ha. Vi har gjort dem med Jarlsberg, Havarti, Gouda och Fontina.

Detta är en idealisk aptitretare för underhållande. Bara om alla älskar kombinationen av salt bacon med rika och söta datum och smidig ost. De bör serveras varma. Du kan montera dem före tid och kyl, väl täckt, tills strax före servering. En annan bra idé för att använda detta recept är att lägga till dem på en sallad. Placera bara två eller tre av de små buntarna ovanpå en sallad av blandade gröna som har klädts med en vinaigrette eller honungs senapsling.

Sedan, precis innan du serverar, brilla eller baka dem, beroende på vilken typ av bacon du använde, tillsätt en minut eller två för att se till att osten smälter. Kombinationen av skarpa bacon och mjuk smält ost är vad som gör detta aptitretare recept, så de bör serveras strax efter att du har gjort dem.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Klipp en liten slits i sidan av varje datum. Det kan redan finnas en slit eftersom datumen har blivit utplånade. Tryck försiktigt en bit av osten i datumet. Glatt datumet tillbaka runt osten om du kan. Hantera datumen försiktigt eftersom de är bräckliga.
  2. Vik en av bitarna av bacon runt varje fyllt datum, täcka osten, och säkra med en tandpetare om det behövs. Placera alla fyllda och inslagna datum på pannkakspannan med ett ställ.
  1. Förvärm pannan. Smäll baconens vikta datum 4-6 tum från värmekällan i 9 till 12 minuter, vrid två gånger under tillagningstiden tills baconet är skarpt; låt det inte brinna! Låt stå i 5 minuter och servera sedan.
  2. Du kan också använda förkokt förpackat bacon för att göra detta recept; det är det vi föredrar. Skär bacon i halva och linda runt det fyllda datumet. Baka sedan i en förvärmd 425 F-ugn i 6 till 9 minuter eller tills baconet sitter och osten smälter.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 56
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 8 mg
Natrium 62 mg
kolhydrater 7 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)