Laxpizza

En Boboli-skorpa, lite konserverad lax och några extra ingredienser gör en utsökt och olika pizza. som är klart på cirka 20 minuter, börjar slutföra. Du kan använda focaccia-bröd i stället för Boboli-skorpan, eller baka din egen pizzaskorpa, antingen från början eller använd fryst pizza-deg eller en kylprodukt.

För en elegant version av detta recept, släppa den röda paprika och gröna lök och använda rökt lax. Du kan använda färsk dill istället för den torkade om du vill, eller prova en annan ört, såsom timjan eller till och med en bit rosmarin. Eller du kan göra det med konserverad tonfisk. Receptet är mångsidigt!

Du kan enkelt dubbelklicka eller tredubbla detta recept. använd bara fler pizzaskorskor.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 400 grader F. Placera Boboli-skorpan på ett obehandlat bakplåt.

I en liten skål kombineras mjukad gräddeost och gräddfil och blandas med en sked tills den är jämn. Sprid denna blandning jämnt över skorpan.

Top med laxen, röda paprikor, gröna lök, ost och dillräk, ordna ingredienserna jämnt över pizzaen. Baka på 400 grader F i 11 till 14 minuter eller tills osten smälts och pizzaen är varm.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 339
Totalt fett 24 g
Mättat fett 12 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 102 mg
Natrium 273 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 1 g
Protein 26 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)