Pumpa barer med ett Gingersnap Crust Recept

Trots att pumpa anses vara en amerikansk frukt är den väldigt populär i Östeuropa. Detta recept på pumpa bar har en gingersnap skorpe och fyllning av pumpa-paj-typ. Det blir inte lika högt som en paj, men lika smaklig.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 grader. För att göra tandkrämskorpan , i en medium skål och med en gaffel, kombinera gingersnaps, 3 msk brunt socker och smält smör. Tryck blandningen i botten av en 13x9-tums pan och lägg i kylskåpet medan du fyller på. (Om du gillar mycket skorpa, dubbelfördela proportionerna.)

  2. I en stor skål, vispa ihop 1/3 kopp mjöl, bakpulver och salt, och lägg åt sidan. I en separat medium skål, slå ihop ägg, 1 kopp fast packat brunt socker, pumpa, vanilj och pumpa paj kryddblandning mix tills slät. Rör i den reserverade mjölblandningen tills den bara har införlivats. Ta bort skorpan från kylskåpet och sprida smeten över skorpan.

  1. Baka i den uppvärmda ugnen tills en tandpetare som sitter i mitten kommer ut ren, 25 till 30 minuter. Kyl helt i pannan. Skär i barer före servering.