Hot Artichoke Dip Recept

Hot artichoke dip är ett klassiskt och enkelt recept med mycket krämiga ingredienser som ost och kronärtskocka hjärtan. Jag gillar att servera den med massor av roliga lilla knivar dekorerade för att se ut som julprydnader. Om du vill ha ett recept med spenat, se Bakad Artichoke Spinach Dip . Och om du har rester, gör Creamy Artichoke Fyllda Shells .

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 grader F. I medelstora kastrull smälter smöret över medelvärme. Tillsätt lök och vitlök. koka och rör om 2 minuter. Lägg till röd paprika; koka och rör om 3-5 minuter längre tills grönsaker är skarpa. Avlägsna från värme. Hack kronärtskocka hjärtan i små bitar.

2. I stor skål, slå grädde ost tills mjukad. Smaka gradvis i majonnäs tills den är jämn. Lägg till sauterade grönsaker och kronärtskocka hjärtan.

3. Rör i halva Parmesan-ost och hela Monterey Jack och mozzarella-ost. Placera i 8-tums bakverkskål som har sprutats med spannmålspanna. Sprinkla med kvarvarande Parmesan-ost.

4. Baka i 25-35 minuter tills dip börjar bubbla runt kanterna. Servera varma med lätt ristade baguette skivor.

Du kan göra detta dopp före tiden; bara täck och kylda upp till 24 timmar. När det är dags att äta, baka i 5-10 minuter längre tills dipet är varmt och bubblar runt kanterna. Överbaka inte eller dipet separeras.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 472
Totalt fett 42 g
Mättat fett 16 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 75 mg
Natrium 620 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 1 g
Protein 13 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)