Banan Slush Punch

Jag älskar smaken av denna stansrecept - och jag gillar inte ens bananer!

Töjningssteget är nödvändigt, men typ av smärta. Det kommer att ta tid att tvinga blandningen genom silen. Men om du hoppar över det här steget kommer det att finnas klumpar av banan i den färdiga stansen, vilket inte är trevligt.

Sätt denna stans i en stor stansskål och omger den med små koppar för en underbar kall dryck för en fest. Du kan flyta en isring i skålen om du vill. Sätt lite maraschino körsbär, bananskivor och ananasbitar i isringen för att göra det vackert.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. I en stor kastrull värms vattnet och sockret till en rullande koka. Ta bort från värme och kyla helt.

2. I en stor skål masha bananerna och blanda med ca en kopp ananasjuice. Spänn denna blandning genom en meshfilm och kassera de fasta ämnena kvar i silen.

3. Lägg sedan till den kylda sockersirapen och kvarvarande juice (INTE Ginger Ale eller 7Up) till bananblandningen och rör om med en trådvisp.

4. Frysta i en 5-kvarts frysbehållare, omrör en gång under frysprocessen. Märk sedan behållaren med namnet på receptet, datumet det gjordes och instruktioner för att använda det.

5. För att servera, låt den frusna stansblandningen stå vid rumstemperatur i ca 1-2 timmar tills den mjukas.

6. Överför blandningen till en stor stansskål och tillsätt gingeröle. Rör försiktigt för att kombinera, men rör inte för mycket, eller du kommer att förlora lite av karbonatorn.

Du kan också göra individuella portioner av detta genom att skopa den frusna blandningen i glasögon, fylla 1/2 full och fyll sedan resten av vägen med ginger ale eller 7-Up.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 58
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 2 mg
kolhydrater 15 g
Kostfiber 1 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)