Fluffy Cocoa Frosting

Denna smakfulla frost är snabb och lätt att göra, med smör, mjölk, kakao och socker, och det är inte alltför sött. Det är en fin frosting att göra för muffins eller en lagkaka. Fyll en lagkaka med sylt eller vispad grädde och täck överdelen och sidorna med denna kakaofrystning.

Frostningen förtjockas med en mjöl och mjölkblandning, vilket gör den mindre söt än en typisk pulveriserad sockerfrysning . Se till att du slår den tillräckligt länge för att lösa upp sockret eller att frosten blir kornig.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera mjölken och mjölet i en kastrull och vispa för att blanda. Koka över medelhett värme tills det är tjockt och ständigt omrör. Avlägsna från värme och lägg åt sidan för att svalna.

I en blandningskål med en elektrisk mixer, slå smöret och förkorta med sockret tills det är lätt och fluffigt. Slå i kakao och vanilj. Tillsätt den helt kylda mjöl och mjölkblandningen. Slå tills mjuk och socker har upplösts, ca 4 till 6 minuter.Detta recept gör tillräckligt med frost för en arkkaka eller toppen och sidorna en tvåskikts kaka.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 163
Totalt fett 10 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 16 mg
Natrium 117 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)