Creamy Brownies Recept

Creamy Brownies är så perfekta eftersom du lagar sockret och smör ihop innan du lägger till de övriga ingredienserna. Detta löser upp sockret så browniesna är otroligt krämiga och flöjtiga. Jag har ätit för många brownies som har en grusig eller sandig konsistens, eftersom sockret bara inte löser upp när smeten görs. Den här metoden löser det problemet. Och browniesna är så lätta att göra!

Se bara till att du kokar socker, smör och vattenblandning tills sockret är upplöst. Det tar inte mycket lång tid. För att kontrollera, ta en liten mängd av blandningen på en stor sked och luta den i ljuset. Om du inte ser några sockerkristaller, har de löst sig.

Frosten är så enkel också; bara chokladchips och jordnötssmör smälter in i det bästa tillägget. Yum. Du kommer att göra dessa brownies om och om igen, för de är helt enkelt de bästa någonsin. Njut av dem på egen hand; gör dem till en bake försäljning, eller lägg dem till en semester cookie bricka.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 ° F. Spray en 13 "x 9" panna med nonstick bakspray innehållande mjöl och lägg åt sidan.

2. I en stor kastrull, kombinera sockret, brunt socker, 2/3 kopp smör och vatten. Koka, omrör ofta; koka i 1 till 2 minuter eller tills sockret är helt upplöst.

3. Ta ur kastrullen från värmen och tillsätt chokladflisen. rör om till smält. Tillsätt kakaopulver och vanilj.

Slå sedan i ägget, en och en gång och slå väl efter varje tillsats.

4. Rör i mjöl, bakpulver och salt. Sked smeten i den beredda pannan. Baka i 30 till 40 minuter eller tills brownies just är inställda. Skaka inte över. Kontrollera efter doneness genom att observera en torr och blank skorpa. Du kan inte använda tandpetareprovet på dessa brownies eftersom de är för krämiga.

5. Kyl browniesna helt på ett trådstativ.

6. Gör sedan frosten: i en medium mikrovågssäker skål, kombinera 2 koppar chokladflis och jordnötssmör. Mikrovågsugn denna blandning på medium effekt i 2 minuter eller tills smöret smälts; blanda väl. Vid behov fortsätt mikrovågor i 30 sekunders mellanrum tills chokladflisen har smält. Häll denna blandning över browniesna och sprida. Låt stå tills set.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 142
Totalt fett 9 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 35 mg
Natrium 77 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 1 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)