Mina Favorit Crockpot Recept

Bästa måltiderna från den långsamma kokaren

Dessa är tretton av mina favorit crockpot recept. Jag har gjort var och en av dem i åratal; de är alla idiotsäkra och absolut läckra. De är dina favoriter också; Genom att rösta med dina klick, berättar du för mig vilka recept du gillar.

Och här är ett tips: om du regelbundet byter recept när du lagar mat, kom ihåg att skriva ned ändringarna! Jag gjorde Easy Sauerbraten en gång och bytte den. Sedan glömde jag att skriva ner förändringarna och det tog mig månader att räkna ut vad jag hade lagt till för att göra det så bra (det var sur grädde ...)

För mer crockpot information, se Crockpot 101 och alla upptagna Cooks Crockpot Recept. Du vet aldrig när du hittar ett recept som blir en vinnare med din familj.

Mina Favorit Crockpot Recept