Hur man lagar potten grillad

Få bra resultat varje gång

Vill du lära dig att laga potten grillat så det är utsökt ömt och saftigt varje gång? Att möta en stor köttbit kan vara skrämmande och att laga den bra är en av de största köksutmaningarna.

Hur gjorde mormor sådan anbud, smälta i munnen? Och varför delar hon aldrig sitt recept? Lyckligtvis kommer Laurie Colwins recept på gryta att sätta dig på rätt väg.

Välja köttet för stekpannor

Vanliga nedskärningar som används för stekpannor inkluderar:

Laurie Colwin säger: "Min mamma gynnar fröskivet, men hon växte upp när man kunde köpa främsta kött ... utan att dyka in i huvudstaden ... Jag satte sig på den billigare chuckbiffen, klippde tjock och jag stod vid den. Det är fetare än brisket och därmed mer läpp-smacking. "

Kom ihåg att du alltid kan fråga slaktaren i din stormarknad för att få hjälp med att välja en snitt för gryta. Han kan erbjuda massor av idéer för att hjälpa dig att köpa det perfekta köttet till din pottbröd.

Köp alltid mer kött än du tror att du behöver. Vänster potten kan bli ännu bättre! I allmänhet får du två till tre portioner av ett pund benfri stekt och två portioner från ett pund bensteg.

Hur man lagar potten grillad

Här är stegen och tipsen för att göra den perfekta potten grillat.

Pot Roast Recept