Gammaldags crockpot nötkött brisket

Detta traditionella, gammaldags recept på Crockpot Beef Brisket kokar långsamt i din långsamma spis för en tillfredsställande och uppvärmande middag. Det här är den perfekta maträtten på en kall vinterhelg; den doft som driver genom huset som köttet är matlagning är otroligt.

Brisket är en hård köttbit eftersom djuret använder det mycket, så det måste kokas med flytande och långsamt under lång tid. Detta recept gör mycket ömt kött med en fantastisk smak som är rik och djup.

Du kan enkelt ändra de grönsaker du lägger i receptet. Lägg till några skivade svampar, tillsätt mer vitlök, rör i lite kubad Yukon Gold eller russet potatis, eller tillsätt lite kubikparsnips. Mot slutet av tillagningstiden kan du lägga till mer ömma grönsaker, inklusive paprika, zucchini eller frysta ärter.

Servera denna värmande och tröstande maträtt med en enkel grön sallad kastad med svamp, druvtomater, skivad avokado och en balsamisk vinaigrette dressing. Till efterrätt skulle en chokladtårta eller brownies vara perfekt. Servera denna meny ofta under de kalla vintermånaderna.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera löken i botten av en 5 till 6-timmars långkokare, sätt sedan brisketten, fettsidan upp ovanpå löken.
  2. Stänk vitlöket ovanpå biffen. Omslut köttet med de tjocka morötterna och någon annan rotkultur som du vill ha.
  3. Kombinera ketchup, vinäger, brunt socker, salt, marjoram och peppar i en liten skål och gnid sedan in i biffen.
  4. Häll 1 kopp vatten i långsam spis över grönsakerna; Häll inte över köttet, eller du kommer att tvätta av kryddblandningen.
  1. Täck crockpotten och koka på låg i 8 till 10 timmar eller tills köttet är mycket ömt.
  2. För att göra såsen, ta bort brisket, lök och morötter och alla andra grönsaker från den långsamma spisen, lägg på en serveringsplatta och täck noga med folien för att hålla varma.
  3. Häll vätskan från crockpotten i en stor kastrull.
  4. Blanda mjölet med 1/2 kopp vatten, lägg till kastrullen, och koka, omrör kycklingen ofta med en piskvisp. Koka tills såsen är tjock Lägg sedan till Worcestershire sås.
  5. Smaka sås med salt efter behov tills smaken kommer till liv.
  6. Skiv köttet och servera med sås, lök och morötter.