Matlagningsmetoder för Cube Steak

Termen kubbiff refererar till en köttbit som har drivits genom en mekanisk tenderare, kallad köttcuber eller svärmaskin. Den resulterande biffen kallas en kubbiff, eller schweizisk biff, på grund av de kubformade indragningarna som gjordes av tenderiseraren.

Du kan också göra ett mindre ömt skära av nötkött, eller ibland fläsk, till kubbiff hemma genom att pounda köttet med en sminkande hängande för att producera de kubformade indragningarna.

Traditionellt tas kubbiff från nötköttets rundkaka , vilket är ganska tufft, eller från axelcentret, som kommer från nötköttet . Men det kan göras med någon hård säd av nötkött.

Magert nötkött

Eftersom kubbiff inte innehåller mycket fett eller marmorering, är det en lutad skärning, så du får inte mycket av fett från din kubbiff själv. Allmänt räkna med 21 gram fett i en 6-ounce servering om du grillar din kubbiff. Utan marmorering får du inte mycket smak av din biff. Så det är inte ovanligt att använda det i sådana rätter som kycklingfryst biff, grytor och med recept som innehåller sås. Det är där dina kalorier kommer in.

Matlagningsförslag

Hela punkten hos kubbiffen är att tenderera ett tufft köttstycke . Därför skulle du inte vilja göra kubbiff från en högre kvalitet och dyrare biff, såsom en marmelad eller ribbagbiff .

Kubbiff kan vara braised , sauterad eller stekad .

Det kan till och med bakas i gryta eller kokas långsamt och långsamt i en långsam spis. Exempel på kubbiff recept inkluderar schweizisk biff, kyckling-stekt biff , oststeker, peking biff och andra. Färdigkokta kinesiska biff recept.

Du vill inte att din kubta biff torkar ut, så räkna med att du sätter den i sås, grytor och liknande.

Använd din fantasi, men för det mesta vill du laga din kubbiff antingen mycket snabbt eller i kombination med andra ingredienser, såsom lök, svamp och tomater och simmerade långsamt.

Köpa Cube Steak

Du kan hitta kubbiff i köttbänken på din favoritmarknad eller köpa den hos slaktaren. Du kan också köpa den förpackad och fryst och bara dra ut dina kubbiffar när du behöver dem. Medan i vissa delar av landet och i Kanada kallas kubbiffar också små biffar, de är verkligen två olika saker. Minsta biffar är oftast de bästa skivfröskivorna. Minsmakade biffar saknar också de definierande indränkningarna av kubbiff.

Du kan också hitta kubbiffar som redan är panerade, en tidsbesparare om du planerar att laga kycklingfri stek, till exempel. Eftersom kubbiffen är gjord av hårdare köttskär är det ett mycket billigare köp än liknande storlek men mycket mer ömtålig nedskärning av nötkött.